Ανοίγει και άλλη θύρα για τους οπαδούς της ΑΕΚ στις Σέρρες

Ανοίγει και άλλη θύρα για τους οπαδούς της ΑΕΚ στις Σέρρες

Μεγάλο το ενδιαφέρον των οπαδών της ΑΕΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό όπου η Ένωση θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Το προσεχές Σάββατο (26/10 – 20.00) η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Πανσερραϊκό και θα ψάξει την επιστροφή στις νίκες μετά από δύο σερί ματς χωρίς τρίποντο στη Super League. Και θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου της σε αυτή την προσπάθεια.

Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η Ένωση, τα εισιτήρια για τη Θύρα 7 του γηπέδου των Σερρών έχουν εξανλτηθεί και γι’ αυτό τον λόγο άνοιξε και η Θύρα 1. Οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» αναμένεται να έχουν δυναμική παρουσία, σε ένα γήπεδο που πέρσι η ΑΕΚ άφησε δύο βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: Μαρπησσαϊκός: Ποια είναι η ομάδα στην οποία έβαλε πέντε γκολ ο Κώστας Μανωλάς (vid)

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Έπειτα από την εξάντληση των εισιτηρίων στη θύρα 7, για τον προσεχή εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Πανσερραϊκό (26/10 – 20.00), βγαίνουν στην διάθεση των φιλάθλων μας τα υπόλοιπα εισιτήρια του πετάλου στο γήπεδο των Σερρών.

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους, που αντιστοιχούν στην θύρα 1, μέσω της ticketmaster.gr πατώντας ΕΔΩ.

Υπενθυμίζεται ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο, με βάση το νέο Νόμο, απαιτείται για τους φιλάθλους η ενεργοποίηση του εισιτηρίου τους μέσω του gov.gr wallet».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ