Ηλιόπουλος: «Δεν έχω πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ αλλά με τη συμπεριφορά του Λουτσέσκου»

Συνέχεια σε όσα έχουν συμβεί ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το χθεσινό ντέρμπι στην Opap Arena, έδωσε ο Μάριος Ηλιόπουλος.

Διευκρινήσεις σχετικά με την προηγούμενη δήλωσή του έκανε ο Μάριος Ηλιόπουλος αναφορικά με τη συμπεριφορά του Ραζβάν Λουτσέσκου στο χθεσινό ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στην Opap Arena.

Ο ιδιοκτήτης της «Ένωσης», μιλώντας στον Metropolis 95.5, ξεκαθάρισε ότι τα όσα ανέφερε δεν έχουν να κάνουν με τον ΠΑΟΚ, αλλά αποκλειστικά με τον Ρουμάνο προπονητή.

Διαβάστε επίσης: Τα έσοδα Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού ως τώρα στην Ευρώπη

Συγκεκριμένα ο Ηλιόπουλος ανέφερε:

«Η δήλωσή μου για τον Λουτσέσκου δεν έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να κάνω διακριτό ότι δεν έχω πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ.

Η δήλωση μου έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του προπονητή και με όσους ασπάζονται τέτοιες συμπεριφορές. Και εύχομαι αυτοί να είναι λίγοι».

Θυμίζουμε πως στην πρωινή του τοποθέτηση ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο Λουτσέσκου και όποιο κομμάτι του ΠΑΟΚ (εύχομαι όχι μεγάλο) ασπάζεται τη χθεσινοβραδινή προβοκατόρικη συμπεριφορά με χειρονομίες, ψευτομαγκιές και όλα αυτά συνοδεία ψευδοφουσκωτών στο ΝΑΟ της ΑΕΚ, δείχνουν το επίπεδό τους, την παιδεία τους, τον πολιτισμό, τη νοοτροπία και την κουλτούρα τους. Ίσως φανερώνουν και την ανησυχία και αμηχανία τους για το μέλλον…».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από