ΠΑΟΚ: Στηρίζει Λουτσέσκου ο Σαββίδης – Η απάντηση στον Ηλιόπουλο

Τη στήριξή του στο πρόσωπο του Ραζβάν Λουτσέσκου εξέφρασε μέσω τηλεδιάσκεψης ο Ιβάν Σαββίδης, ενώ απάντησε και στον Μάριο Ηλιόπουλο για τα περί προσφυγιάς.

Στην καθιερωμένη τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας, μετά από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη, ο ιδιοκτήτης της ασπρόμαυρης ΠΑΕ ζήτησε να ενημερωθεί για όσα συνέβησαν μετά τον αγώνα στην OPAP Arena, τι προκάλεσε την ένταση και όσα ακολούθησαν.

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έκρυψε την στεναχώρια του για όσα ακολούθησαν της λήξης του αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια και ζήτησε να ετοιμαστεί καταγγελία προς τον υπουργό προστασίας του πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, κάνοντας λόγο για «ανησυχητικά αυξανόμενη αυθαίρετη βία της Αστυνομίας που ξεκινάει από το γήπεδο της Τούμπας και καταλήγει σε επιθέσεις σε εκπροσώπους της ομάδας».

Διαβάστε επίσης: Τα έσοδα Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού ως τώρα στην Ευρώπη

Επιπλέον στάθηκε στο πλευρό του Ραζβάν Λουτσέσκου, ζητώντας την απόλυτη στήριξη του προπονητή του ΠΑΟΚ από τις επιθέσεις που δέχεται «επειδή δεν αφήνει να ξεχαστεί η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου», ενώ ξεκαθάρισε πως «τη συμπεριφορά του δεν μπορεί να την υποδεικνύει κανείς αντίπαλος υπάλληλος ή ποδοσφαιριστής».

Σχολίασε και τη δήλωση του Μάριου Ηλιόπουλου, τόνισε ότι «είναι πολύ νέος στο ποδόσφαιρο ακόμη και οφείλουμε να του δώσουμε το χρόνο να ενημερωθεί για την πρόσφατη ιστορία της ομάδας του» και ότι θα αντιληφθεί για το τι πρέπει να είναι περήφανος και για το τι να αισθανθεί ντροπή.

Τέλος τόνισε πως «βασικά χαρακτηριστικά των προσφύγων είναι η μνήμη και η δυνατότητα να γυρίζουν σελίδα και να μεγαλουργούν από την αρχή. Εμείς ζούμε και με τις δυο βασικές αυτές αρχές».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από