Άρης: Ζήτησε εισιτήρια για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση

Οι κιτρινόμαυροι ζήτησαν, στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό εισιτηρίων για να καλύψουν τις ανάγκες των οπαδών τους, όμως, οι γηπεδούχοι δεν έκαναν δεκτό το αίτημα τους.

«Τρέλα» επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Άρη για την πορεία της ομάδας τους, ενώ η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ «αφουγκραζόμενη» τον ενθουσιασμό του κόσμου ζήτησε εισιτήρια και για το κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που έγινε την Παρασκευή (18/10), εισέπραξε, όμως, αρνητική απάντηση.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο Άρης ζήτησε τον μεγαλύτερο αριθμό εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των οπαδών του, όμως, οι γηπεδούχοι απάντηση αρνητικά.

Διαβάστε επίσης: Τα έσοδα Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού ως τώρα στην Ευρώπη

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αποστολή του Άρη αναμένεται να παραμείνει στην Αθήνα, μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, καθώς ακολουθεί (30/10) το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, μετά από το οποίο αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από