Κλείνει το ΟΑΚΑ για εργασίες το ερχόμενο καλοκαίρι – Προς επιστροφή στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός το 2025-26

Οι εργασίες που ξεκινούν στο ΟΑΚΑ το καλοκαίρι του 2025 για τις στέγες του Καλατράβα είναι πιθανό να στείλουν τον Παναθηναϊκό πίσω στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός έχει βρει ποδοσφαιρική στέγη στο ΟΑΚΑ για τη φετινή σεζόν, αφήνοντας το γήπεδο της Λεωφόρου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, ωστόσο είναι αρκετά πιθανό η νέα σεζόν να τον βρει και πάλι στη φυσική του έδρα.

Σύμφωνα με το «Βήμα», το PFF που διοικείται από τον εντεταλμένο σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ Παναγιώτη Σταμπουλίδη είναι έτοιμο να προκηρύξει τον διεθνή διαγωνισμό ύψους 65 εκατ. ευρώ για τη μελέτη και την κατασκευή που αφορά στην αποκατάσταση της στατικής επάρκειας των στεγάστρων Καλατράβα στο Ολυμπιακό Στάδιο και το ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Μιλουτίνοφ την κατάλληλη στιγμή

Αυτός αναμένεται να προκηρυχθεί στα τέλη του Οκτωβρίου.

Οι εργασίες αυτές θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2025 και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το ΟΑΚΑ θα χρειαστεί να μείνει κλειστό και το 2026 προκειμένου να ολοκληρωθούν. Συνεπώς, αν αυτό το σενάριο επιβεβαιωθεί, ο Παναθηναϊκός θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από το γήπεδο που χρησιμοποιεί φέτος ως έδρα για τις υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από