ΠΑΟΚ: «Παίκτης της ΑΕΚ πετούσε αντικείμενα στον Λουτσέσκου»

ΠΑΟΚ: «Παίκτης της ΑΕΚ πετούσε αντικείμενα στον Λουτσέσκου»

Η επίσημη θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας με την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Opap Arena στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ωστόσο το ντέρμπι στιγματίστηκε από την ένταση που δημιουργήθηκε στο τέλος του αγώνα μεταξύ του Ραζβάν Λουτσέσκου και ανθρώπων της ΑΕΚ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ με επίσημη θέση στάθηκε στο πλευρό του Ρουμάνου προπονητή, ενώ υποστήριξαν πως ένας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ πέταξε τα αντικείμενα προς τον τεχνικό της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Κατακτητές της κορυφής με μπαλάρα

Αναλυτικά:

«Ως γνήσια προσφυγική ομάδα αποφεύγουμε την κλάψα που για κάποιους έχει γίνει δευτέρα φύση. Υπερασπιζόμαστε με πάθος την ομάδα μας, και φυσικά πληρώνουμε τα λάθη μας και δεν επιτρέπουμε στον εαυτό μας τη υποκριτική θυματοποίηση.

Συστήνουμε σε όλους να χρησιμοποιούν με σύνεση τον όρο «πρόκληση» από την αρχή της ιστορίας κι όχι από το βολικό τους επεισόδιο. Έχουμε κάνει τιτάνια υπομονή με την a la cart αγιοποίηση των αντιπάλων μας και την μόνιμη δαιμονοποίηση του κορυφαίου προπονητή στη χώρα, που μόνο επειδή σε κάθε τόνο υπενθυμίζει τη δική του άποψη, είναι επί 90 λεπτά στο στόχαστρο αρρωστημένων προσβολών επί χρόνια.

ΥΓ. Από την πλευρά μας ζητούμε να μην κληθεί σε απολογία ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που πέταξε τα αντικείμενα στον Ραζβάν Λουτσέσκου γι’ αυτό και δεν τον κατονομάζουμε. Τον προτιμούμε στους αγωνιστικούς χώρους».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ