Λουτσέσκου: «Ξέρω πως ο κόσμος της ΑΕΚ με… αγαπά – Μας έκλεψαν το πρωτάθλημα το 2018, δεν το ξεχνώ»

Λουτσέσκου: «Ξέρω πως ο κόσμος της ΑΕΚ με… αγαπά – Μας έκλεψαν το πρωτάθλημα το 2018, δεν το ξεχνώ»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την... αγάπη του με τον κόσμο της ΑΕΚ, αλλά και το τι έκρινε το ντέρμπι.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά την ολοκλήρωση του επεισοδιακού ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, δεν έκανε δηλώσεις στο Flash Interview, με τον Παντελή Κωνσταντινίδη να εκπροσωπεί τον Δικέφαλο του Βορρά. Ωστόσο ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε στη συνέντευξη Τύπου.

Εκεί, ο Λουτσέσκου στάθηκε στην… συμπάθεια με τον κόσμο της ΑΕΚ από το 2018, την εικόνα της ομάδας του στο ματς, αλλά και το προσεχέςς ευρωπαϊκό ραντεβού με την Βικτόρια Πλζεν.

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία της Superleague – Συγκάτοικοι στην κορυφή Άρης και ΠΑΟΚ (pic)

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουτσέσκου

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ και αν ήταν πνευματικά προετοιμασμένος: «Πάντα είναι δύσκολο να έρχεσαι στο γήπεδο της ΑΕΚ απέναντι σε μια καλή και δυνατή ομάδα. Ήρθαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας χωρίς να επιτρέψουμε στην ΑΕΚ να γίνει απειλητική. Ήρθαμε καλά προετοιμασμένοι πνευματικά, η ΑΕΚ δεν δημιούργησε τόσες καλές στιγμές, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο».

Για το αν η ισοπαλία δίνει στον ΠΑΟΚ την αποφασιστικότητα ενόψει και του ευρωπαϊκού ματς που ακολουθεί: «Ήρθαμε για να καταθέσουμε την προσωπικότητα μας. Καταφέραμε να μην δώσουμε τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να παίξει το παιχνίδι της. Η Ευρώπη τώρα είναι διαφορετική υπόθεση, θέλουν διαφορετική διαχείριση. Θέλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι».

Για την εμφάνιση των Κεντζιόρα και Μπράντον Τόμας: «Κάθε παιχνίδι έχει την προσέγγισή του. Είχαμε το θέμα του Μπάμπα μέσα στο ματς. Βλέποντας τη δομή της ΑΕΚ προτίμησα να βάλω τον Κόλεϊ και να πάει ο Κεντζιόρα στα δεξιά. Είναι οι στιγμές σε κάθε παιχνίδι. Θα μπορούσε να είναι μια επιλογή σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Είμαι χαρούμενος για τον Μπράντον που επέστρεψε μετά από καιρό. Θα μας βοηθήσει, θα χρειαστούμε όλους τους παίκτες. Επανήλθε με αποφασιστικότητα».

Για το αν μπορεί να δούμε και σε άλλα ματς τον Κεντζιόρα δεξί μπακ με τους Λόβρεν-Κόλεϊ ως κεντρικό δίδυμο: «Κανείς δεν ξέρει αλλά θα σημειώσω πως κάθε ματς είναι ξεχωριστό όπως ξεχωριστές είναι και οι καταστάσεις κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Ο Μπάμπα δεν μπορούσε να συνεχίσει, είχα την επιλογή ή να βάλω τον Σάστρε στα δεξιά η να βάλω τον Κόλεϊ στο ματς και τον Οτο στα αριστερά. Ο Κόλεϊ όπως και άλλα παιδιά απουσίαζαν με τις Εθνικές τους ομάδες και επέστρεψαν μόλις πριν από μερικές μέρες. Μπορεί λοιπόν να είναι μια λύση και για επόμενα ματς αυτό που με ρωτάτε αλλά παίζει ρόλο και ο αντίπαλος και οι καταστάσεις. Κυρίως βασίστηκα στα παιδιά που ήταν εδώ σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και δούλεψαν όλες τις μέρες πάνω στην στρατηγική για το παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Για το αν έπρεπε να απαντά στους οπαδούς της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια του αγώνα: «Τι θέλεις να σου απαντήσω; Είμαι θερμός με τη δουλειά μου, μου αρέσει να μάχομαι για τους παίκτες μου και την ομάδα μου. Αυτός είμαι είτε το δέχεστε είτε όχι. Ξέρω πως ο κόσμος της ΑΕΚ με…αγαπά. Μας κλάπηκε ένα πρωτάθλημα το 2018 και αυτό δεν το ξεχνώ. Θα συνεχίσει να υφίσταται όσες φορές και να παίξουν οι δύο ομάδες. Δεν έχω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ