Μπράμπετς: «Δεν ξέρω αν ήταν δικό μου το γκολ»

Μπράμπετς: «Δεν ξέρω αν ήταν δικό μου το γκολ»

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς, που σκόραρε το πρώτο γκολ του Άρη, μίλησε για το αν τελικά έβαλε αυτός το γκολ, αλλά και για τη συνέχεια στη Superleague.

Ο Άρης επικράτησε με 2-0 της Athens Kallithea στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και συγκατοικεί με τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας, με 17 βαθμούς.

Με τη λήξη της αναμέτρησης, ο Γιάκουμπ Μπράμπετς, που σκόραρε το πρώτο γκολ της ομάδας του Άκη Μάντζιου, μίλησε για το αν τελικά έβαλε αυτός το γκολ, αλλά και για τη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία της Superleague – Συγκάτοικοι στην κορυφή Άρης και ΠΑΟΚ (pic)

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπράμπετς

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το γκολ, που βοήθησε την ομάδα μου. Δεν ξέρω αν ήταν δικό μου γκολ ή του τερματοφύλακα (σ.σ. γέλια). Ήταν πολύ καλό το κόρνερ του Μάνου Γκαρσία. Είναι σημαντικό που προχωράμε και συνεχίζουμε έτσι.

Την άλλη εβδομάδα έχουμε δύσκολο αγώνα. Πρέπει να προχωράμε πάντα μπροστά. Καλό είναι που είμαστε στην πρώτη θέση, αλλά ακόμα είναι στην αρχή της σεζόν. Η ουσία είναι στο τέλος.

Τώρα είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό, είναι ωραίο, αλλά ακόμα είναι νωρίς και πρέπει να δουλέψουμε για να μείνουμε εκεί. Έχουμε καινούργια ομάδα. Είναι διαφορετικό για όλους. Πρέπει να προχωρήσουμε με τον ίδιο τρόπο»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ