Ότο: «Ανάμεικτα τα συναισθήματα – Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλο γκολ»

Ότο: «Ανάμεικτα τα συναισθήματα – Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλο γκολ»

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» με 1-1 και ο Γιόνι Ότο στις δηλώσεις του υποστήριξε πως ο Δικέφαλος του Βορρά θα μπορούσε να βάλει κι άλλο γκολ.

Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής στην Super League και έτσι ο Δικέφαλος του Βορρά πέρασε στην 1η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Άρη.

Ο Γιόνι Ότο στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ανέφερε πως τα συναισθήματα για το ματς είναι ανάμεικτα, ενώ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να βρει κι άλλο γκολ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την απόδοσή του και το δυνατό παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις στην έδρα της ΑΕΚ, μια ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες. Εμείς κάναμε τη δουλειά μας, παίξαμε το παιχνίδι μας, σκοράραμε ένα γκολ πρώτοι. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ, ισοφαριστήκαμε και νομίζω είναι ένα δίκιο αποτέλεσμα».

Είναι ένας πόντος σε μία δύσκολη έδρα. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Εμείς θέλουμε πάντα τη νίκη. Θα μπορούσαμε να είχαμε κρατήσει περισσότερη ώρα το προβάδισμα. Συνεχίζουμε έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη και το μυαλό μας είναι ήδη σε εκείνο τον αγώνα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ