Άρης: Με Μάγιο, Φαμπιάνο και Σουλεϊμάνοφ κόντρα στην Καλλιθέα

Άρης: Με Μάγιο, Φαμπιάνο και Σουλεϊμάνοφ κόντρα στην Καλλιθέα

Ο Ισπανός αμυντικός, ο Βραζιλιάνος στόπερ και ο Ρώσος μεσοεπιθετικός είναι τα δυο νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Άρη στο σημερινό (20/10, 20.00) εντός έδρας παιχνίδι με την Καλλιθέα.

Με τρεις αλλαγές θα παραταχθεί ο Άρης στο σημερινό (20/10, 20.00) παιχνίδι με την Καλλιθέα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Μάγιο θα πάρει τη θέση του Μοντόγια στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φαμπιάνο του Ρόουζ στο κέντρο της άμυνας και ο Σουλεϊμάνοφ θα αντικαταστήσει τον Σίστο στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, όμως, θα καθίσει στον πάγκο. Ο Άκης Μάντζιος παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Μάγιο θα καλύψει και το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Χουάνκαρ το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Μόντσου και Σιφουέντες θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Ντιαντί θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σουλεϊμάνοφ στην αριστερή και ο Γκαρθία θα παίξει πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σίντκλεφ, Βέλεθ, Ρόουζ, Μοντόγια, Φετφατζίδης, Σίστο, Νταρίντα, Κουάισον και Φρίντεκ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ