Τσάλοφ: «Νιώθω πολύ καλά στον ΠΑΟΚ, να δώσουμε τα πάντα απέναντι στην ΑΕΚ»

Τσάλοφ: «Νιώθω πολύ καλά στον ΠΑΟΚ, να δώσουμε τα πάντα απέναντι στην ΑΕΚ»

Ο Φιόντορ Τσάλοφ μίλησε για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, αλλά και για τον Τζόρτζ Μπάλντοκ.

Λίγο πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Φιόντορ Τσάλοφ μίλησε στη NOVA για το παιχνίδι με την Ένωση και πως προετοιμάζεται για αυτό.

Παράλληλα, ο Ρώσος επιθετικός αναφέρθηκε στη διακοπή των εθνικών ομάδων, αλλά και στον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Οι δηλώσεις του Φιόντορ Τσάλοφ:

Για την τραγική είδηση του χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ: «Είναι μια μεγάλη τραγωδία, τόσο για την οικογένεια του Τζορτζ, όσο και για την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Το μόνο που θέλω να πω, είναι να μείνουν δυνατοί…».

Για τη διακοπή και πως αξιοποιήθηκε από την ομάδα και τον ίδιο: «Προπονηθήκαμε αρκετά και είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς και τους οπαδούς μας. Θέλουμε να δώσουμε το 100%, γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε κερδίσει στο καινούργιο τους γήπεδο και θέλουμε να το διορθώσουμε αυτό. Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο».

Για το πως νιώθει ο ίδιος, κι αν έχει προσαρμοστεί απόλυτα: «Όλα είναι μια χαρά εδώ. Κάναμε πολύ καλή και σκληρή δουλειά αυτή την εβδομάδα. Νιώθω πάρα πολύ καλά, έχω αυτοπεποίθηση, νιώθω δυνατός κι ανυπομονώ να βγω στο γήπεδο».

Για το πως προσεγγίζει ο ίδιος τα ντέρμπι: «Δεν κάνω κάτι ξεχωριστό πριν τα ντέρμπι, θεωρώ ότι είναι ένα ακόμα παιχνίδι. Σίγουρα θα υπάρχει μια δυνατή ατμόσφαιρα στο γήπεδο, η οποία θα είναι και εναντίον μας φυσικά. Είμαστε καλά, έχουμε δουλέψει και το κύριο σημείο είναι να παραμείνουμε όλοι μαζί, να παλέψουμε όλοι στον αγωνιστικό χώρο και να έχουμε πίστη στους εαυτούς μας».

Για την άποψη του για την ΑΕΚ, και το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να πάρει τη νίκη: «Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, έχει πάρα πολύ ένταση στο παιχνίδι της κι αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό της. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς, να βρούμε λύσεις στην πίεση τους κι από εκεί και πέρα να ψάξουμε τις ευκαιρίες μας και να βρούμε ένα γκολ πρώτοι, αυτό θα είναι το σημείο κλειδί. Από εκεί και πέρα, όπως είπα, είναι σημαντικό να είμαστε συμπαγείς, να βοηθάμε ο ένας τον άλλον στον αγωνιστικό χώρο και να έχουμε πίστη στους εαυτούς μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ