Ολυμπιακός: Αυτή είναι η ενδεκάδα κόντρα στον Λεβαδειακό (pic)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό στο Φάληρο και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την ενδεκάδα του αγώνα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό στις 16:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επέλεξε να παρατάξει τους «ερυθρόλευκους» με διάταξη 4-2-3-1. Ο Τζολάκης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, στην τετράδα της άμυνας θα ξεκινήσουν οι Ροντινέι, Ντόι, Κάρμο, Ορτέγκα από δεξιά προς τα αριστερά, ενώ οι Μουζακίτης και Έσε επιλέχθηκαν για τις δύο θέσεις των χαφ.

Διαβάστε επίσης: Αριστούργημα: Η γκολάρα του Όσιμεν που ανάγκασε και τους αντιπάλους να το… βγάλουν φωτογραφία! (vid)

Ο Μασούρας θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της επίθεσης (για πρώτη φορά βασικός φέτος), αριστερά ο Βέλντε και ανάμεσά τους ο Τσικίνιο, ενώ στην επίθεση ξεκινάει ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Αναλυτικά η ενδεκάδα (4-2-3-1): Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόι, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Μουζακίτης, Μασούρας, Τσικίνιο, Βέλντε, Ελ Κααμπί.

Σε σχέση με το τελευταίο ματς του Ολυμπιακού πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, που ήταν κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ο Μεντιλίμπαρ προχώρησε συνολικά σε τέσσερις αλλαγές προσώπων. Στο κέντρο της άμυνας είναι ο Ντόι αντί του Ρέτσου, δεξιά στην άμυνα ο Ροντινέι αντί του Κοστίνια, με τον Μασούρα να παίρνει τη θέση του Βραζιλιάνο δεξιά στα εξτρέμ, ο Τσικίνιο παίζει αντί του Ολιβέιρα στο «10» και ο Βέλντε αντί του Μαρτίνς στην αριστερή πτέρυγα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Στον πάγκο για τον Ολυμπιακό στο σημερινό ματς με τον Λεβαδειακό θα βρίσκονται οι: Αναγνωστόπουλος, Ανδρούτσος, Κοστίνια, Μπιανκόν, Πιρόλα, Γκαρθία, Ολιβέιρα, Γιάρεμτσουκ, Κωστούλας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός αποστολής ο Μεντιλίμπαρ άφησε εν τέλει τους Μπότη, Ρέτσο και Στάμενιτς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από