ΟΦΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΟΦΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

Επικίνδυνη έξοδος για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δοκιμάζεται στο «Γεντί Κουλέ» κόντρα στον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Super League

Ο ΟΦΗ κατάφερε να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών με τους Κρητικούς να αποδρούν από τις Σέρρες, επικρατώντας με 3-2 επί του Πανσερραϊκού. Τρομερό παιχνίδι με πέντε γκολ, ένταση, ανατροπές και αρκετό σασπένς με τον ΟΦΗ να φεύγει με το τρίποντο χάρη στο ευστοχο χτύπημα πέναλτι του Φούντα στο 90’. Παρόλα αυτά η επανέναρξη του πρωταθλήματος βρίσκει την ομάδα του Μιχάλη Μπούση με άλλον προπονητή στον πάγκο.

Πιο συγκεκριμένα ο Τραϊανός Δέλλας αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος με την θέση του να παίρνει ο Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος μέχρι πρότινος βρισκόταν στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης. Χριστογεωργος, Naumov, Μαρινάκης, Gonzalez, Abanda, Χατζηθεοδωρίδη, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Silva, Bainovic, Καραχάλιο, Bakic, Κουτεντάκης, Αποστολάκης, Shengelia, Riera, Nuss, Salcedo, Φούντα, Jung οι εκλεκτοί του Σέρβου προπονητή. Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας, Matheus Bressan και οι Σωτηρίου, Baumann, Neira, Θεοδοσουλάκης, Καλαφάτης, Φαϊτάκης, Φανουράκης, Κ. Χνάρης.

Από την άλλη πλευρά ο ξαφνικός χαμός του Τζορτζ Μπάλντοκ «πάγωσε» τόσο την οικογένεια του Παναθηναϊκού, όσο και ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μια δύσκολη κατάσταση που το σύνολο του Ντιέγκο Αλόνσο καλείται να διαχειριστεί όσο καλύτερα γίνεται. Στα αγωνιστικά τώρα το τριφύλλι προέρχεται από την «λευκή» ισοπαλία (0-0) στο ντέρμπι των αιωνίων απέναντι στον Ολυμπιακό. Ένα αποτέλεσμα που διατηρεί τους πράσινους στο -7 από την κορυφή, ξέροντας και οι ίδιοι πως από εδώ και πέρα περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες δεν υπάρχουν. «Ήταν πολύ τραγικά νέα για εμάς.

Ο Τζορτζ ήταν ένας πολύ αγαπητός παίκτης στα αποδυτήρια, ένας φανταστικός άνθρωπος, προπονούταν σκληρά και αγωνιζόταν πολύ καλά. Ήταν πολύ σκληρό και ξαφνικό. Όταν ένας άνθρωπος είναι άρρωστος, μπορείς να περιμένεις μια τέτοια κλήση, μία τέτοια είδηση ανά πάσα στιγμή. Αλλά με αυτόν τον τρόπο, τόσο απότομο, ήταν ένα πολύ σκληρό χτύπημα για εμάς…», ήταν τα όσα ανέφερε ο μέσος του Παναθηναϊκού, Ρούμπεν Πέρεθ.

ΟΦΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ