ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Τα… φώτα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί που η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος (20:30).

Μαντάρα τα έκανε πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες η ΑΕΚ. Σπατάλησε μπόλικες ευκαιρίες, είχε αρκετά διαιτητικά παράπονα και τελικά, γνώρισε την ήττα από τον Παναιτωλικό. Στους 14 πόντους μετά από επτά αγωνιστικές οι κιτρινόμαυροι, αναζητούν μονάχα το τρίποντο στο ντέρμπι της Αγιά Σοφιάς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Χαμογελάει ο Ματίας Αλμέιδα, μιας και έχει όλα τα… όπλα στη φαρέτρα του.

«Σκέφτομαι ότι μακάρι να μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι που σχεδιάζουμε, το παιχνίδι που θέλουμε. Όπως πάντα αυτά τα 2,5 χρόνια που βρισκόμαστε εδώ, η δική μας σκέψη είναι να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξέρουμε τον αντίπαλο που αντιμετωπίζουμε. Είναι ένας μεγάλος αντίπαλος, είναι ο τελευταίος πρωταθλητής. Ένας αντίπαλος που σε αυτά τα 2,5 χρόνια που βρίσκομαι εδώ, πάντα ανταγωνιζόμαστε για τις πρώτες θέσεις. Ελπίζουμε το αποτέλεσμα να είναι ευνοϊκό για να χαρεί το γκρουπ, να χαρεί ο κόσμος, αλλά κι εμείς που δουλεύουμε καθημερινά εδώ.

Πάντα όταν έχουμε ντέρμπι, τα αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα, αλλά και χαρά, γιατί είναι η γιορτή του ποδοσφαίρου. Προσωπικά αυτό που ελπίζω είναι να υπάρχει ένα ωραίο θέαμα γιατί μιλάμε για ποδόσφαιρο. Όμως, σε προσωπικό επίπεδο δεν κάνει διαφορά αν ένα παιχνίδι είναι ντέρμπι ή όχι. Η σοβαρότητα και ο επαγγελματισμός πρέπει να είναι πάντα ίδιος», τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός για τη μεγάλη μάχη.

Πάμε και στον ΠΑΟΚ που επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αν και τα βρήκε μπαστούνια κόντρα στον Λεβαδειακό, μπόρεσε να φτάσει στη νίκη. Δίχως τους Τισουντάλι και Μιχαηλίδη θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ, ενώ στη διάθεση του Ρουμάνου κόουτς βρίσκεται ο Τόμας. Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι , Παβλένκα , Μπαλωμένος , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Ότο, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Κόλεϊ , Μπάμπα , Μπακαγιόκο , Καμαρά , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Σορετίρε , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τσάλοβ.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ