ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Live Streaming

Η 8η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος φέρνει τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Κόντρα στον Λεβαδειακό οι Πειραιώτες, για την επιστροφή στις νίκες (16:00).

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός. Στο μηδέν έμεινε με τον Παναθηναϊκό η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, σε ένα ντέρμπι όπου σπατάλησε μπόλικες ευκαιρίες. Τα αφήνει όλα πίσω του και προχωράει ο Ολυμπιακός, που έχει μπροστά του ένα ματς-παγίδα κόντρα στον Λεβαδειακό. Σοβαροί και αποφασισμένοι θα πρέπει να είναι οι Πειραιώτες για την επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών.

Στους 14 πόντους μετά από 7 αγωνιστικές οι γηπεδούχοι, με νίκη δεν αποκλείεται να πιάσουν και κορυφή. Δεν είναι εύκολο για λείπουν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές από την ομάδα. Λείπουν 13-14 άτομα με τις Εθνικές τους ομάδες και η προπόνηση δεν είναι η ίδια και δεν έχει την ίδια ποιότητα. Αναγκαστικά παίρνουμε 3-4 μέρες ρεπό και στη συνέχεια όταν επιστρέφουν οι παίκτες το κάνουν ένας ένας. Δεν επιστρέφουν όλοι μαζί και επομένως αργούμε να μπούμε σε κανονική προπόνηση. Κάποιοι μπορεί να γυρίσουν άρρωστοι ή κουρασμένοι. Γενικώς είναι πρόβλημα αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σαν δικαιολογία.

Πρώτα από όλα πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο. Μπορεί ο Λεβαδειακός να μην έχει καταφέρει να νικήσει ακόμα σε κάποιο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, ωστόσο η εικόνα του είναι μιας ομάδας που παλεύει όλα τα ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ακόμα και στα παιχνίδια του απέναντι στον Παναθηναϊκό και απέναντι στον ΠΑΟΚ προσπάθησαν μέχρι το τέλος για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να έχουμε τη μπάλα και να τους πιέσουμε. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναπαυτούμε», τόνισε ο κόουτς των Πειραιωτών για τη σημερινή αναμέτρηση.

Στην αντίπερα όχθη, το πάλεψε μέχρι τέλους κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Λεβαδειακός, αλλά δεν μπόρεσε να τσιμπήσει τον βαθμό. Ήττα με 2-0 για την ομάδα της Λιβαδειάς, που έχει μπροστά της άλλη μία πρόκληση. Στην προτελευταία θέση της κατάταξης οι φιλοξενούμενοι, με μόλις 4 πόντους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από