Η μεγάλη ταλαιπωρία του Παπακανέλλου και ο… αγώνας για να προλάβει το Youth League

Ο 19χρονος εξτρέμ πέρασε τρεις ημέρες στο νοσοκομείο με ίωση, αλλά πλέον είναι καλά και τρέχει για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Youth League.

Ο Αντώνης Παπακανέλλος ήταν αποδείχθηκε ο πιο άτυχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές ομάδες. Καθώς αν και έμεινε στο Ρέντη και έκανε καλές προπονήσεις, με σκοπό να δείξει την αξία του στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αναγκάστηκε να μείνει τρεις ημέρες στο νοσοκομείο.

Μετά την επιστροφή των Πειραιωτών στις προπονήσεις την Τρίτη, λοιπόν, ο Παπακανέλλος δεν αισθανόταν καλά. Μάλιστα το βράδυ της ίδιας ημέρας ανέβασε πολύ υψηλό πυρετό και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο νοσοκομείο, με σκοπό να λάβει την απαραίτητη αγωγή, αλλά και να φανεί γιατί είχε τόσο έντονα συμπτώματα και τι τα προκαλούσε.

Εν τέλει, επειδή ο πυρετός δεν έπεφτε και παράλληλα επειδή είχε και στομαχικές διαταραχές, χρειάστηκε να μείνει τρία 24ωρα κλινήρης, ως ότου υποχωρήσουν όλα τα συμπτώματα και γίνουν όλες οι εξετάσεις. Με αποτέλεσμα να βγει την Παρασκευή.

Το εξιτήριο συνοδεύτηκε και με το ελεύθερο να μπει ξανά άμεσα και χωρίς πρόβλημα στις προπονήσεις. Όπως και έγινε από το Σάββατο, με τον παίκτη να κάνει ατομικό πρόγραμμα. Προφανώς δεν θα μπορούσε να είναι στην αποστολή της πρώτης ομάδας για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ωστόσο υπάρχει επιθυμία να προλάβει την πρεμιέρα του Youth League.

Το απόγευμα της Τετάρτης (23/10, 17:00) η Κ19 του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την JK Tallina Kalev από την Εσθονία για τη δεύτερη φάση του Domestic Champions Path (μονοπtάτι πρωταθλητών) του Youth League, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο Ρέντη. Και στον οποίο ο Ρομαίν Πιτό θα ήθελε να έχει διαθέσιμο τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό. Κάτι που εκτός απροόπτου θα συμβεί.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Παπακανέλλος δεν αγωνίστηκε με την Κ19 του Ολυμπιακού στην εντός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού με 5-0. Σε αντίθεση με τους Μπακούλα και Κουτσίδη, οι οποίοι αγωνίστηκαν κανονικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από