Άρης: Με Σίστο αλλά χωρίς τέσσερις κόντρα στην Καλλιθέα

Άρης: Με Σίστο αλλά χωρίς τέσσερις κόντρα στην Καλλιθέα

Ο Δανός μεσοεπιθετικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και η συμμετοχή του στην αυριανή (20/10) αναμέτρηση θα ξεκαθαρίσει λίγες ώρες πριν την έναρξη της, ενώ ο Μάντζιος δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή για λόγους τακτικής τους Σαβέιρο, Σαμόρα, Παναγίδη και Ζουλ.

Η κατάσταση της υγείας του Πιονέ Σίστο, που είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση, παρουσίασε βελτίωση και ο Άκης Μάντζιος τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, ενώ η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει λίγες ώρες πριν την έναρξη του αυριανού (20/10) αγώνα με την Καλλιθέα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αντίθετα, με απόφαση του προπονητή του Άρη έμειναν εκτός οι Σαμόρα, Παναγίδης, Ζουλ και Σαβέιρο, καθώς και οι νεαροί Αγοραστός και Κυριαζής.

Διαβάστε επίσης: Εκπλήξεις από τον Μεντιλίμπαρ στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (pic)

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με την Athens Kallithea στο Κλεάνθης Βικελίδης (20/10), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Sidklev, Hugo Mallo, Montoya, Frydek, Juankar, Brabec, Fabiano Leismann, Fran Velez, Rose, Darida, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Sisto, Suleymanov, Diandy, Quaison, Loren Moron, Φετφατζίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Saverio, Zamora, Fattore, Jean Jules Mvondo, Παναγίδης, Αγοραστός, Κυριαζής».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ