Βόλος – Πανσερραϊκός 0-1: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα των Σερρών

Βόλος – Πανσερραϊκός 0-1: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα των Σερρών

Το γκολ του Μπετανκόρ (63') χάρισε τη δεύτερη νίκη του Πανσερραϊκού στη φετινή Superleague και ένα σπουδαία «διπλό» στο Βόλο (0-1).

Σπουδαίο «διπλό» του Πανσερραϊκού στο Βόλο (0-1), που έπιασε στους 7 βαθμούς τους γηπεδούχους, πετυχαίνοντας τη δεύτερη φετινή του νίκη στη Superleague.

Ο Μπετανκόρ το «χρυσό» γκολ για τους φιλοξενούμενους στο 63ο λεπτό, με τους Βολιώτες να έχουν ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ και δοκάρι στα τελευταία λεπτά τους ματς. Την επόμενη αγωνιστική ο Πανσερραϊκός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ (26/10), ενώ ο Βόλος θα φιλοξενηθεί από τον Παναιτωλικό (26/10).

Διαβάστε επίσης: Το… άλυτο πρόβλημα του Ολυμπιακού (vids)

Την κατοχή ο Βόλος, τις ευκαιρίες ο Πανσερραϊκός

Ο Βόλος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι όντας γηπεδούχος και στο 21ο λεπτό απείλησε με τον Άλτμαν που επιχείρησε το σουτ εκτός περιοχής όμως ο Γκουγκεσασβίλι του είπε «όχι». Λίγα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 30′, ο Μπερναντού έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Καλογερόπουλος πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας όμως τη μπάλα άουτ.

Από κει και πέρα ο Πανσερραϊκός πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 33ο λεπτό είχε την πρώτη του καλή στιγμή όταν ο Τομάς σούταρε από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής με τη μπάλα όμως να μη του κάνει το χατίρι και να περνά λίγο δίπλα από την εστία των γηπεδούχων.

Την μεγάλη στιγμή στο πρώτο μέρος την είχαν οι φιλοξενούμενοι, όταν ο Ντέλετιτς πλάσαρε με το αριστερό μέσα από την περιοχή του Βόλου, όμως ο Κορέα έδιωξε και ο Φεράρι καθάρισε τη φάση πριν γίνει απειλητικός ο Μπετανκόρ. Με αυτή τη φάση να είναι και η τελευταία αξιόλογη, οι δύο ομάδες πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια.

«Χτύπησε» στις αντεπιθέσεις ο Πανσερραϊκός, δοκάρι ο Βόλος στο τέλος

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την εικόνα του πρώτου. Ο Βόλος είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία στα πρώτα λεπτά, χωρίς ωστόσο να απειλεί. Ωστόσο, μετά απο δύο συνεχόμενα κόρνερ του Πανσερραϊκού, ο Χαντάκιας πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να περνά λίγο άουτ.

Ο Πανσερραϊκός «χτύπησε» στο 63ο λεπτό μετά από ωραία αντεπίθεση που έψαχνε σε όλο το ματς. Ο Τομάς πήρε την κεφαλιά, την έδωσε στον Ντέλετιτς, εκείνος έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Μπετανκό που πλάσαρε σωστά για το πέμπτο του φετινό γκολ και το 0-1 των φιλοξενούμενων.

Από κει και πέρα ο Βόλος συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί να βρει την ισοφάριση, ωστόσο δεν μπορούσε να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις στην περιοχή του Πανσερραϊκού, παρά τις πολλές, αλλά άστοχες, σέντρες στην περιοχή του Γκουγκεσασβίλι.

Στο 86ο λεπτό ο Πανσερραϊκός θα έχει δοκάρι, όταν ο Μπετανκόρ έφυγε στην αντεπίθεση, έδωσε στον Σαλαζάρ που έκανε το μακρινό σουτ αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Κόβατς.

Λίγο μετά, στο 89ο λεπτό, σκόραρε ο Κόντε για τον Βόλο, μετά από σουτ του Βιγιαφάνες, αλλά υψώθηκε η σημαία του βοηθού για οφσάιντ.

Στις καθυστερήσεις ο Βόλος είχε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν ο Μεντιέτα έκανε το σουτ, ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού απέκρουσε και ο Ασεχνούν έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Σούντγκρεν, Κορέα, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης (74′ Κόντε), Μπερναντού, Μεντιέτα, Κομπά, Άλτμαν (57′ Βιγιαφάνιες), Κόσζτα (87′ Ασεχνούν).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ, Ντάβιντσον, Φαρές, Περούτσι, Λιάσος (59′ Ζελέν), Χαντάκιας (82′ Καρασαλίδης), Ντέλετιτς (74′ Σαλαζάρ), Τομάς (82′ Χατζηστραβός), Μπετανκόρ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ