ΠΑΟΚ: Με Μπράντον, αλλά χωρίς Τισουντάλι η αποστολή ενόψει ΑΕΚ

Ο Τάρικ Τισουντάλι δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ωστόσο κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Μπράντον Τόμας.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής (20/10) με αντίπαλο την ΑΕΚ στην «OPAP Arena».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή με τον Τάρικ Τισουντάλι να είναι εκτός αυτής, όπως και οι Τσιφτσής, Μιχαηλίδης, ενώ αντίθετα μέσα είναι ο Μπράντον Τόμας, που θα πλαισιώσει τον Τσάλοφ στην επιθετική γραμμή.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Επανέναρξη με ντέρμπι για τον Δικέφαλο. Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στην OPAP Arena στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 2024-25 και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου έχει ως μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Η τελευταία πρόβα της ομάδας διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (19.10) στη Νέα Μεσημβρία και περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε θεραπεία κι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζεται για την επικείμενη αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι , Παβλένκα , Μπαλωμένος , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Όττο , Κεντζιόρα , Λόβρεν , Κόλεϊ , Μπάμπα , Μπακαγιόκο , Καμαρά , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Σορετίρε , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Τσάλοφ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από