Εκπλήξεις από τον Μεντιλίμπαρ στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (pic)

Οι 23 που επέλεξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (20/10, 16:00) – Ποιοι έμειναν εκτός.

Έτοιμος για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (20/10, 16:00) για την 8η αγωνιστική της Super League είναι ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν στον Ρέντη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τους Βοιωτούς.

Διαβάστε επίσης: Το… άλυτο πρόβλημα του Ολυμπιακού (vids)

Σε αυτή δεν βρίσκονται οι Γουίλιαν, Μαρτίνς, Παπακανέλλος, Μπακούλας, Πασχαλάκης, Γιαζίτσι, Κουτσίδης και Αποστολόπουλος, ενώ αντίθετα συμπεριελήφθη για το πρώτο φορά φέτος σε αποστολή ο Ανδρούτσος, ο οποίος ενεργοποιήθηκε πρόσφατα από τον Βάσκο τεχνικό των Πειραιωτών.

Η αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζεται από 23 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα από τους: Τζολάκης, Μπότης, Αναγνωστόπουλος, Ροντινέι, Κοστίνια, Ορτέγκα, Κάρμο, Ρέτσος, Μπιανκόν, Πιρόλα, Ανδρούτσος, Ντόη, Τσικίνιο, Έσε, Μουζακίτης, Ολιβέιρα, Γκαρσία, Βέλντε, Στάμενιτς, Ελ Κααμπί, Κωστούλας, Γιάρεμτσουκ και Μασούρας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το «Γ. Καραϊσκάκης» στο αυριανό παιχνίδι θα είναι κατάμεστο, καθώς χθες είχαν απομείνει μόλις 3.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να δίνει και πάλι δυναμικό «παρών» στο φαληρικό γήπεδο.

Οι Ερυθρόλευκοι προέρχονται από το 0-0 με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και θα τα δώσουν όλα για να επιστρέψουν στις νίκες και να πάρουν τρεις σημαντικούς βαθμούς στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από