Άρης: Αγωνία για Σίστο

Ο Δανός μεσοεπιθετικός είναι αμφίβολος για το αυριανό (20/10) παιχνίδι με την Καλλιθέα, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει στην απογευματινή προπόνηση.

Στον Πιονέ Σίστο είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα των ανθρώπων του Άρη, ενώ η προετοιμασία για το αυριανό (20/10) παιχνίδι με την Καλλιθέα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», θα ολοκληρωθεί με την απογευματινή προπόνηση.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός δεν πήρε μέρος στο χθεσινό πρόγραμμα εκγύμνασης, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση και η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Ο Άκης Μάντζιος θα περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο παίκτης, πριν πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.

Διαβάστε επίσης: Για αυτό έχασε ο Ολυμπιακός στην Πόλη: Το «μπλακ άουτ», τα τρία κομβικά λάθη και το μεγάλο ταλέντο της Εφές (vid)

Αν, τελικά, πάντως, ο ποδοσφαιριστής δεν τα καταφέρει, τότε ο προπονητής του Άρη θα προχωρήσει σε μια ακόμα αλλαγή στην ενδεκάδα, εκτός από την επιστροφή των Φρίντεκ, Μάγιο και Φαμπιάνο, αναγκαστική αυτή τη φορά.

Ο Σουλεϊμάνοφ μπορεί να πάρει τη θέση του Σίστο στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής. Ακόμα, υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξει πλευρά ο Ντιαντί, για να καλύψει το κενό του Σίστο και ο Ρώσος να παίξει στη δεξιά πλευρά. Ακόμα μια επιλογή, τέλος, για τον προπονητή του Άρη είναι αυτή του Κουάισον, έστω και αν ο Σουηδός μεσοεπιθετικός δεν βρίσκεται στο 100% από πλευράς ετοιμότητας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από