Προς sold out το Ολυμπιακός – Λεβαδειακός: Πόσα εισιτήρια έχουν μείνει

Προς sold out το Ολυμπιακός – Λεβαδειακός: Πόσα εισιτήρια έχουν μείνει

Χαμός εν όψει του αγώνα Ολυμπιακός - Λεβαδειακός, με τον κόσμο των Πειραιωτών να… εξαφανίζει τα εισιτήρια της αναμέτρησης

Κάτι λιγότερο από 3.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague την Κυριακή (20/10, 16:00) έχουν απομείνει, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης: Στην αντεπίθεση ο Τεν Χαγκ: «Ο θόρυβος για το μέλλον μου προέρχεται μόνο από τα ΜΜΕ»

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση του Ολυμπιακού:

«Λιγότερα από 3.000 εισιτήρια έμειναν για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό!

Ξεσηκωμός στον κόσμο του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Κυριακής (20/10, 16:00) με τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Έχουν μείνει λιγότερα από 3.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση της Stoiximan Super League, αν εξαιρεθεί η θύρα των φιλοξενούμενων, στην οποία θα βρίσκονται φίλοι της ομάδας της Βοιωτίας.

Υπενθυμίζεται ότι εισιτήρια διατίθενται ΜΟΝΟ μέσω Internet (www.olympiacos.org) έως την εξάντλησή τους ή έως την ημέρα του αγώνα στις 14:30».

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο Ολυμπιακός άνοιξε τη θύρα 27 για τους οπαδούς του Λεβαδειακού, με την ομάδα της Βοιωτίας να εκδίδει σχετική ανακοίνωση για να κάνει γνωστές τις λεπτομέρειες διάθεσης των εισιτηρίων, σε όσους οπαδούς της ομάδας θελήσουν να βρεθούν μεθαύριο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League στο Στάδιο ‘’Γ. Καραϊσκάκης’’ την Κυριακή 20/10 και ώρα 16:00, η ΠΑΕ Λεβαδειακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι θα διατεθεί η θύρα 27 για την εξυπηρέτησή τους.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια του αγώνα αποκλειστικά ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο.

Η διαδικασία εισόδου δε διαφέρει από αυτήν των εντός έδρας αναμετρήσεων της ομάδας μας. Μετά την αγορά του ηλεκτρονικού εισιτηρίου ο κάθε φίλαθλος πρέπει υποχρεωτικά να προχωρήσει σε ταυτοποίηση στο Gov.gr Wallet, καθώς η είσοδος στο γήπεδο, βάσει του νέου Νόμου, γίνεται αποκλειστικά μέσω αυτής της πλατφόρμας.

Υπενθυμίζουμε ότι η τήρηση των μέτρων ασφαλείας αποτελεί καταλυτικής σημασίας, όπως και σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ΠΑΕ Λεβαδειακός, για την αποφυγή κινδύνων τιμωρίας της ομάδας», αναφέρει η ενημέρωση του Λεβαδειακού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ