Άρης: Εκτός λόγω ίωσης ο Σίστο

Άρης: Εκτός λόγω ίωσης ο Σίστο

Ο Δανός μεσοεπιθετικός δεν πήρε μέρος στο σημερινό (18/10) πρόγραμμα εκγύμνασης των παικτών του Άρη, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ αντίθετα επέτρεψε ο Σαμόρα, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα.

Ο Πιονέ Σίστο δεν πήρε μέρος στη σημερινή (18/10) προπόνηση καθώς ταλαιπωρείται από ίωση και η συμμετοχή του στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την Καλλιθέα θα πρέπει να θεωρείται αμφίβολη.

Αντίθετα, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου ο Αλβάρο Σαμόρα, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός βραβεύει τους Ολυμπιονίκες του, Χρήστου και Καραλή (pics)

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την αναμέτρηση με την Athens Kallithea στο Κλεάνθης Βικελίδης (20/10, 20:00), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο (ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις ταχύτητας, παιχνίδι επιθετικής ανάπτυξης και τελειώματα φάσεων).

Ο Πιονέ Σίστο δεν προπονήθηκε, λόγω ίωσης, ενώ στον αντίποδα στο σημερινό πρόγραμμα συμμετείχε ο Άλβαρο Σαμόρα, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κόστα Ρίκα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ