ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Κωνσταντέλιας ενόψει ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Κωνσταντέλιας ενόψει ΑΕΚ

Με τον Γιάννη Κωνσταντέλια παρόντα αναμένεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

O ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του μεγάλου ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει ευχάριστα νέα από τη σημερινή προπόνηση.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τον Γιάννη Κωνσταντέλια να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεσή του, με τον Αντώνη Τσιφτσή να παραμένει εκτός αφού ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ώρα έφτασε. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο είναι έτοιμοι για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση. Και τι καλύτερο από ένα ντέρμπι μετά από 15 μέρες διακοπής; Η δουλειά συνεχίζεται ενόψει ΑΕΚ.

Η Παρασκευή (18.10) ήταν και πάλι μέρα τακτικής. Μετά την προθέρμανση και κάποια παιχνίδια με μπάλα, οι παίκτες δούλεψαν πάνω στην ανάπτυξη από την πίσω ζώνη και την κυκλοφορία της μπάλας. Στο τελευταίο κομμάτι είχαμε παιχνίδι δύο ομάδων σε τέσσερις εστίες, ενώ ειδικό πρόγραμμα τακτικής έκαναν οι παίκτες της αμυντικής γραμμής.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας συμμετείχε σε ολόκληρη την προπόνηση, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μην υπολογίζει μόνο στον Αντώνη Τσιφτσή που έκανε ατομικό.

Το Σάββατο (19.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Αθήνα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ