Άρης: Έρχεται ο μάνατζερ του Μορόν

Ο εκπρόσωπος του Ισπανού επιθετικού αναμένεται να ταξιδέψει τη Δευτέρα (21/10) στη Θεσσαλονίκη και θα συναντηθεί με τους διοικούντες την ΠΑΕ, προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας των δυο πλευρών και ο παίκτης να υπογράψει το νέο τριετές συμβόλαιο του.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση της επέκτασης της συνεργασίας του Άρη με τον Λορέν Μορόν, καθώς τη Δευτέρα (21/10) αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι κιτρινόμαυροι έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ισπανό επιθετικό, που θα υπογράψει νέο συμβόλαιο, για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο μάνατζερ του παίκτη θα έχει συνάντηση με τους διοικούντες την ΠΑΕ, στην οποία θα ρυθμιστούν οι τελικές λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.

Στη συνέχεια ο παίκτης θα κληθεί να υπογράψει το νέο συμβόλαιο του και θα ανακοινωθεί επίσημα η επέκταση της συνεργασίας του με τον Άρη. Διαδικασία που οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων θέλουν να έχει ολοκληρωθεί πριν από τα δυο ντέρμπι που ακολουθούν, με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και την ΑΕΚ για το Κύπελλο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από