Ντε Λα Mπέγια: «Ο Ολυμπιακός μου έδειξε ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα» (pic)

Ντε Λα Mπέγια: «Ο Ολυμπιακός μου έδειξε ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα» (pic)

Πολλοί παίκτες έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό και όσα έζησαν τους έχουν μείνει αξέχαστα. Ένας από αυτούς είναι και ο Ντε Λα Μπέγια, που θυμήθηκε τις στιγμές που έζησε στον Πειραιά.

Είναι αλήθεια πως από τον Ολυμπιακό έχουν περάσει αρκετοί παίκτες. Ακόμα μεγαλύτερη αλήθεια είναι πως όλοι τον θυμούνται με νοσταλγία, όταν φεύγουν ή όταν σταματούν το ποδόσφαιρο.

Πως γίνεται αλλιώς άλλωστε όταν κατακτάς τρόπαια και βιώνεις τόσο μεγάλη αγάπη από τον κόσμο. Σου μένουν οι στιγμές και οι εικόνες που έζησες έντονα χαραγμένες στην μνήμη σου.

Ένας από αυτούς είναι και ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια. Ο 38χρονος, πλέον, Ισπανός αριστερός μπακ, αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού για έναν χρόνο, κατακτώντας το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Τι και αν έχουν περάσει 7 χρόνια. Ο Ισπανός παντού μιλάει για τον Ολυμπιακό και δείχνει την αγάπη του για την ομάδα του Πειραιά.

Μάλιστα, ο Ντε Λα Μπέγια έκανε και ανάρτηση στα social media, στην οποία γράφει: «Η Ελλάδα ήταν ένα συναρπαστικό ταξίδι στην καριέρα μου. Πρέπει να ζήσεις την εμπειρία για να καταλάβεις το πάθος που έχουν. Ο Ολυμπιακός μου έδειξε ποια είναι η καλύτερη ομάδα εκεί».

Δείτε την ανάρτηση του Ντε Λα Μπέγια

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ