Το γεμάτο «Κλεάνθης Βικελίδης» και το ματς ουσίας και ψυχολογίας

Το γεμάτο «Κλεάνθης Βικελίδης» και το ματς ουσίας και ψυχολογίας

Οι οπαδοί του Άρη αναμένεται να παραβρεθούν μαζικά στο γήπεδο στο κυριακάτικο (20/10) παιχνίδι με την Καλλιθέα, καθώς η νίκη μπορεί να δώσει ώθηση στην ομάδα τους για τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Έτοιμος να κάνει ακόμα ένα βήμα στην προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων του είναι ο Άρης, στην κυριακάτικη (20/10) εντός έδρας αναμέτρηση με την Καλλιθέα. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες των κιτρινόμαυρων δεν θα αγωνιστούν μόνοι τους, καθώς θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους.

Τα «μηνύματα» σε ότι αφορά την παρουσία του κόσμου του Άρη στον συγκεκριμένο αγώνα είναι άκρως ενθαρρυντικά και όπως όλα δείχνουν θα κοπούν περισσότερα εισιτήρια από τις δυο προηγούμενες εντός έδρας αναμετρήσεις, με Ολυμπιακό και Λαμία.

Ο Άρης βρίσκεται, άλλωστε, σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα και «τρέχει» νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων, τρεις στο πρωτάθλημα και έναν στο Κύπελλο. Οι οπαδοί του Άρη αναμένεται να παραβρεθούν μαζικά στο γήπεδο για να στείλουν το δικό τους μήνυμά προς τους παίκτες και τον προπονητή.

Μήνυμα συμπαράστασης αλλά και αναγνώρισης της προσπάθειας που έχουν κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τα αποτελέσματα, φυσικά, να έχουν συμβάλει στο μέγιστο για την αντιστροφή του κλίματος.

Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να λάβουν το μήνυμα από τις εξέδρες και να δείξουν από το πρώτο λεπτό της κυριακάτικης αναμέτρησης ότι αντιλήφθηκαν το περιεχόμενο του. Δείχνοντας το ίδιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο με τα προηγούμενα παιχνίδια τους και σημειώνοντας ακόμα μια νίκη.

Μια επικράτηση ουσίας και ψυχολογίας, που εκτός από τα αυτονόητα βαθμολογικά οφέλη και τη διατήρηση του Άρη στις πρώτες θέσεις – μπορεί να ανέβει ακόμα και στην κορυφή, ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα -, θα του δώσει και ώθηση για τα δυο ντέρμπι που ακολουθούν, με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και την ΑΕΚ για το Κύπελλο.

Τα συγκεκριμένα παιχνίδια, όμως, οι παίκτες και ο προπονητής του Άρη θα έχουν όλο τον χρόνο να τα σκεφτούν, από το βράδυ της Κυριακής και μετά. Είναι πολύ σημαντικό οι ποδοσφαιριστές του Άρη να μπουν με τη νοοτροπία που απαιτείται κόντρα στην Καλλιθέα και να αντιληφθούν ότι θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια και να τα δώσουν όλα, για να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς.

Χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση, σοβαρότητα και χαμηλά την μπάλα. Κάτι που θέλει να τους «περάσει» και ο προπονητής τους με συχνά τετ α τετ. Απέναντι σε μια ομάδα που έχει αφήσει καλές εντυπώσεις με τη μέχρι τώρα παρουσία της στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ