Τζορτζ Μπάλντοκ: Συγκίνηση στην αποχαιρετιστήρια τελετή – Η ελληνική σημαία στο φέρετρο

Τζορτζ Μπάλντοκ: Συγκίνηση στην αποχαιρετιστήρια τελετή – Η ελληνική σημαία στο φέρετρο

Στην τελετή παραβρέθηκαν περίπου 30 άτομα, συμπαίκτες του από την Εθνική Ελλάδος και τον Παναθηναϊκό, μαζί με παράγοντες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της ΕΠΟ, ενώ το φέρετρο του Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν τυλιγμένο με την ελληνική σημαία

Το ταξίδι της για την Αγγλία ξεκίνησε η σορός του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ, όπου θα ταφεί στις 30 Οκτωβρίου.

Την Πέμπτη, σε μια ιδιωτική τελετή στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, έξω από την αίθουσα πολιτικών κηδειών οι συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό και την Εθνική Ελλάδας αποχαιρέτησαν τον Τζορτζ Μπάλντοκ, ο θάνατος του οποίου σκόρπισε θλίψη σε Ελλάδα και Αγγλία.

Διαβάστε επίσης: Το 46.15% του Ελ Κααμπί και το (επόμενο) ζητούμενο (vids)

Στην τελετή παραβρέθηκαν περίπου 30 άτομα, συμπαίκτες του από την Εθνική Ελλάδος και τον Παναθηναϊκό, μαζί με παράγοντες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της ΕΠΟ, ενώ το φέρετρο του Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν τυλιγμένο με την ελληνική σημαία.

Σε ένα συγκινητικό και σύντομο τελετουργικό οι αθλητές εναπόθεσαν τα τελευταία τους «δώρα» στην σορό του Τζορτζ μαζί με την υπόσχεση πως θα διατηρήσουν τη μνήμη του για πάντα ζωντανή: πρώτα τη σημαία και τη φανέλα του Παναθηναϊκού κι έπειτα τη φανέλα της Εθνικής με το νούμερο 2, η οποία έφερε τις υπογραφές όλων των παιχτών, για να σκεπάσουν, αμέσως μετά, το φέρετρό του με την ελληνική σημαία ως ύψιστη ένδειξης τιμής.

«Όλη η Ελλάδα σε αποχαιρετά», αναγραφόταν στο μεγάλο, ολάνθιστο στεφάνι σε σχήμα καρδιάς και στα χρώματα της γαλανόλευκης, έξω από την αίθουσα πολιτικών κηδειών του Α’ Νεκροταφείου.

Η κηδεία του Τζορτζ Μπάλντοκ θα γίνει στην Αγγλία στις 30 Οκτωβρίου και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού θέλει να δώσει το παρών. Για τον σκοπό αυτό άλλωστε αναβλήθηκε η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο που ήταν προγραμματισμένη για εκείνη τη μέρα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ