IFFHS: Κορυφαία ελληνική ομάδα ο Ολυμπιακός

IFFHS: Κορυφαία ελληνική ομάδα ο Ολυμπιακός

Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην 36η θέση της παγκόσμιας κατάταξη της IFFHS – Πάνω από ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες και αυτό αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά από την κατάταξη που δημοσίευσε η IFFHS: Η Διεθνής Oμοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου.

Ο πειραϊκός σύλλογος βρίσκεται στην 36η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της IFFHS, η οποία περιλαμβάνει 500 ομάδες, από όλο τον πλανήτη και αφορά το διάστημα από τον Οκτώβριο του 2023 έως τον Σεπτέμβριο του 2024.

Διαβάστε επίσης: Ο Βεζένκοφ, οι αδιανόητοι αριθμοί και η σύγκριση με όλους τους πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία ελληνική ομάδα με 199.5 πόντους, με τον ΠΑΟΚ να είναι στη 43η θέση με 189.5 πόντους. Ο Παναθηναϊκός είναι στην 112η θέση, η ΑΕΚ στην 158η και ο Άρης στην 278η. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στη λίστα βρίσκεται επίσης μια ακόμα ελληνική ομάδα: Ο Παναιτωλικός, ο οποίος είναι 474ος στην κατάταξη της IFFHS.

Οι Ερυθρόλευκοι είναι η κορυφαία ελληνική ομάδα, με τους Πειραιώτες στο διάστημα ανάμεσα στον Οκτώβριο του 2023 και Σεπτέμβριο του 2024 να έχουν γράψει ιστορία, καθώς τον περασμένο Μάιο κατέκτησαν το Europa Conference League.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ