Ντέμης Νικολαϊδής: «Δεν θα αγόραζα ομάδα στην Ελλάδα»

Ντέμης Νικολαϊδής: «Δεν θα αγόραζα ομάδα στην Ελλάδα»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης με δηλώσεις του απάντησε στο τι θα έκανε αν γινόταν δισεκατομμυριούχος ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα αγόραζε καμία ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα αν και άφησε μια μικρή αμυχή όσον αφορά την ΑΕΚ.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα τι θα έκανε σε περίπτωση που γινόταν δισεκατομμυριουχος ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα αγόραζε μια ποδοσφαιρική ομάδα στην Ελλάδα.

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης με την Ελλάδα το 2004, απάντησε αρνητικά τονίζοντας πως το επίπεδο του ποδοσφαίρου στη χώρα μας δεν τον κάνει να θέλει να εμπλακεί με αυτόν τον τρόπο. Δεν έκλεισε όμως τελείως την πόρτα για την Ένωση.

Διαβάστε επίσης: Ο Βεζένκοφ, οι αδιανόητοι αριθμοί και η σύγκριση με όλους τους πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού (vids)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Γίνομαι δισεκατομμυριούχος, αν θα αγόραζα ποδοσφαιρική ομάδα, στην Ελλάδα φαντάζομαι, ή εάν θα έκανα κάτι άλλο; Όχι δεν θα αγόραζα ποδοσφαιρική ομάδα. Δεν θα έκανα κάτι άλλο, θα συνέχιζα να κάνω αυτό που κάνω. Θα είχα λιγότερο άγχος, περισσότερο χρόνο. Διότι όταν δεν έχεις άγχος απλοποιείς τη ζωή σου. Δεν θα άλλαζα πολλά πράγματα. Θα βοηθούσα παραπάνω κόσμο.

Τώρα η ερώτηση είναι γιατί δεν θα έπαιρνα ποδοσφαιρική ομάδα φαντάζομαι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Φυσικά είναι καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι στο επίπεδο που με κάνει να θέλω να εμπλακώ και ως ιδιοκτήτης ας πούμε. Είμαι καλά όπως είμαι τώρα οπότε ας μην το συζητήσουμε παραπάνω.

Τώρα βέβαια αν είχε προβλήματα η ΑΕΚ μπορεί να δώριζα ένα ποσό. Αλλά άλλο αυτό και άλλο να αγοράσω την ομάδα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ