Τσάλοφ: Διχάζουν οι απόψεις των Ρώσων για την πορεία του

Τσάλοφ: Διχάζουν οι απόψεις των Ρώσων για την πορεία του

Με δηλώσεις τους άνθρωποι από τον ευρύτερο κύκλο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας τονίζουν ότι ο Τσάλοφ βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση προσαρμογής αλλά και πως δεν θα τους κάνει εντύπωση να επιστρέψει στην ρώσικη ομάδα.

Δεν είναι λίγες οι αναφορές ανθρώπων της ΤΣΣΚΑ Μοσχας στον Φέντορ Τσάλοφ, όσον αφορά την πορεία του ως τώρα στον ΠΑΟΚ αλλά και το μέλλον του ποδοσφαιριστή

Χθες (16/10) ήταν η σειρά ενός πρώην προπονητή, του Αλεξάντερ Ταρκάνοφ και ενός βετεράνου διεθνή, του Βλαντιμίρ Πονομάρεφ να μιλήσουν.

Διαβάστε επίσης: Το 46.15% του Ελ Κααμπί και το (επόμενο) ζητούμενο (vids)

Το κοντράστ στις απαντήσεις αποδεικνύει ότι ακόμη και για τους Ρώσους δεν υπάρχει εξήγηση γιατί ο «Φέντια» δεν έχει καταφέρει ακόμη να προσαρμοστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ.

Είπε, συγκεκριμένα ο Αλεξάντερ Ταρκάνοφ:«Είναι πολύ νωρίς για να εξάγουμε συμπεράσματα σχετικά με τον Τσάλοφ και την Ευρώπη. Θα χρειαστεί λίγο χρόνο για έρθει στην καλύτερη φόρμα του, στο νέο του κλαμπ. Φυσικά, η θέση που αγωνίζεται ο Τσάλοφ απαιτεί γκολ, δεν έχουν έρθει πολλά. Αλλά δεν υπάρχει κανένα νόημα να συζητάμε για κάποιο λάθος ή όχι. Ο Τσάλοφ είναι ταλαντούχος».

Η αντίθετη άpοψη έρχεται διά στόματος του πρvήν αμυντικού της ΤΣΣΚΑ και της εθνικής Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πονομάρεφ που είπε χαρακτηριστικά: «Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ο Τσάλοφ μετακινήθηκε στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχω ακούσει κάτι σπουδαίο για το παιχνίδι του. Νομίζω ακόμη προσαρμόζεται, αλλά δεν θα μου έκανε και έκπληξη αν ο Τσάλοφ θέλει να επιστρέψει στην ΤΣΣΚΑ. Το ερώτημα είναι γιατί έφυγε και πότε θα τον πάρουν πίσω;».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ