Γεμάτο το «οπλοστάσιο» του Μεντιλίμπαρ – Φουλάρει για Λεβαδειακό και Μάλμε ο Ολυμπιακός

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει ευχάριστα νέα και γεμάτο «οπλοστάσιο» για τα ματς που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες επιστρέφει στη δράση για δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Europa League. Οι ερυθρόλευκοι ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους κόντρα στον Λεβαδειακό για τη Super League και εν συνεχεία πάνε στη Σουηδία για την αναμέτρηση με τη Μάλμε για την τρίτη αγωνιστική του Europa.

Η προετοιμασία των Πειραιωτών για την αναμέτρηση (20/10, 16:00) με τους Βοιωτούς για την 8η αγωνιστική της Super League έχει μπει στην τελική της ευθεία, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να ζητάει μεγάλη προσοχή από τους ποδοσφαιριστές του για το συγκεκριμένο ματς.

Από εκεί και πέρα, απομένουν τρεις προπονήσεις στις οποίες ο 63χρονος τεχνικός θα κατασταλλάξει στην ενδεκάδα για τον αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στην ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα ευχάριστα νέα για τον Βάσκο προπονητή ήρθαν την Τετάρτη, καθώς ενημερώθηκε ότι υπάρχει το «ΟΚ» του ιατρικού τιμ για τους Ζέλσον, Τσικίνιο και Γουίλιαν.

Οι τρεις τους ταλαιπωρήθηκαν από διάφορα προβλήματα τραυματισμών, με τους δύο τελευταίους να χάνουν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Μεντιλίμπαρ θα έχει περισσότερες επιλογές για τα παιχνίδια που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ θα μπορεί να διαχειριστεί και διαφορετικά το ροτέισον, αφού όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως η αναμέτρηση με τη Μάλμε στη Σουηδία είναι προγραμματισμένη για την άλλη Πέμπτη (24/10, 21:45) στο πλαίσιο της League Phase του Europa League.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από