Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ο Κουάισον

Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ο Κουάισον

Ο Σουηδός επιθετικός δούλεψε σκληρά στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος και αν και δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος, αποτελεί μια ακόμα ποιοτική λύση για τον Άκη Μάντζιο.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα (16/10) η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την Καλλιθέα, στην αποστολή του οποίου αναμένεται να συμπεριληφθεί για δεύτερη φορά ο Ρόμπιν Κουάισον.

Ο Σουηδός επιθετικός, που είχε κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Λαμία, δούλεψε σκληρά στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος και έχει ανεβάσει ρυθμούς.

Ακόμα, βέβαια, δεν είναι απόλυτα έτοιμος, καθώς αναμένεται να φτάσει στο 100% στα τέλη του τρέχοντος μήνα ή στις αρχές του επόμενου. Παρόλα αυτά, όμως, αποτελεί μια ακόμα ποιοτική λύση για τον προπονητή του.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ενόψει του κυριακάτικου αγώνα ο Άκης Μάντζιος μπορεί να υπολογίζει και τον Φραν Βέλεθ, που εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του, αλλά και ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ