ΑΕΚ: Ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις Ρότα και Μάνταλος

Οι Έλληνες διεθνείς, Λάζαρος Ρότα και Πέτρος Μάνταλος, ενσωματώθηκαν στην προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα, με τον Ματίας Αλμέιδα να περιμένει και τους υπόλοιπους.

Η Εθνική Ελλάδος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το Nations League για το «παράθυρο» του Οκτωβρίου, με τους Έλληνες διεθνείς της ΑΕΚ να επιστρέφουν στις προπονήσεις των «κιτρινόμαυρων».

Συγκεκριμένα ο Ματίας Αλμέιδα είδε τους Λάζαρο Ρότα και Πέτρο Μάνταλο να ενσωματώνονται στην προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι της Κυριακής (20/10, 20:30), με τον Αργεντινό τεχνικό να περιμένει ακόμα έξι επιστροφές μέσα στις επόμενες μέρες.

Διαβάστε επίσης: O Guardian επέλεξε Κωστούλα και Καρέτσα στη λίστα με τα μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου (pics)

Οι Στρακόσα, Ελίασον και Πιερό ολοκλήρωσαν κι εκείνοι την παρουσία τους στις εθνικές τους ομάδες για αυτό το διάστημα και αναμένεται να ενταχθούν κι αυτοί στις προπονήσεις, ενώ θα ακολουθήσουν ο Κοϊτά και οι Πινέδα και Κάλενς, που θα δώσουν τα τελευταία τους παιχνίδια την Τετάρτη.

Από την Πέμπτη λοιπόν ο Αλμέιδα θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει και θα καταστρώσει το πλάνο για το ντέρμπι της «Opap Arena» κόντρα στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από