Κωνσταντέλιας και Σορετίρε οι νέοι απόντες στον ΠΑΟΚ

Γεμάτο εξακολουθεί να είναι το απουσιολόγιο του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι που έρχεται με την ΑΕΚ. Νέα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ οι Σορετίρε και Κωνσταντέλιας.

Ημέρα τακτικής ήταν η σημερινή (15/10) στον ΠΑΟΚ με τους παίκτες της ομάδας να προπονούνται στη Νέα Μεσημβρία ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο προπονητής έδειξε στους παίκτες κάποια τακτικά κομμάτια εστιασμένα στο παιχνίδι με την Ένωση στην Αθήνα και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα υψηλής έντασης.

Διαβάστε επίσης: Η αλλαγή του Βέλντε, το ξέσπασμα στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, η… φάπα του Μεντιλίμπαρ και ο ρόλος των αρχηγών

Στο μέτωπο των απουσιών, όπως όλα δείχνουν, Μπράντον Τόμας και Γιόνι Ότο φωνάζουν «παρών» για OPAP Arena, καθώς και σήμερα έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Οι Μπάμπα και Α.Ζίβκοβιτς έκαναν ατομικό στο γήπεδο ενώ οι Κοτάρσκι – Τσιφτσής έκαναν θεραπεία, με τους τρεις πρώτους να «τρέχουν» ενόψει ΑΕΚ.

Η αυριανή προπόνηση είναι εξαιρετικά κρίσιμη για το πλάνο του ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Σε κάθε περίπτωση, ο Σέρβος εξτρέμ και ο 24χρονος τερματοφύλακας είναι πιθανό να προπονηθούν αύριο.

Μαζί με τον Γιάννη Κωνσταντέλια που ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα, σταυς απόντες μπήκε σήμερα λόγω ίωσης και ο Σόλα Σορετίρε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από