Κινείται για τα δικαιώματα του Σιφουέντες ο Άρης

Κινείται για τα δικαιώματα του Σιφουέντες ο Άρης

Οι διοικούντες των κιτρινόμαυρων αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα επαφές με τη Ρέιντζερς, για την απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή του ποιοτικού μέσου από το Εκουαδόρ.

Ο Χοσέ Σιφουέντες είναι ένας από τους παίκτες που έχουν συμβάλει, μέχρι στιγμής, τα μέγιστα στην καλή πορεία του Άρη και αυτός είναι και ο λόγος που οι διοικούντες την ΠΑΕ, θα ξεκινήσουν άμεσα επαφές με τη Ρέιντζερς για την αγορά των δικαιωμάτων του.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν αποκτήσει το καλοκαίρι τον ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα της Σκωτίας, ενώ η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, περιελάμβανε και οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του.

Διαβάστε επίσης: «Τρέλα» για το next big thing του ελληνικού μπάσκετ: Η μαγική εμφάνιση, τα ρεκόρ και οι σκάουτερ του ΝΒΑ (vids)

Οι άνθρωποι του Άρη θέλουν να έρθουν σε συμφωνία με τη Ρέιντζερς και στη συνέχεια να καταβάλουν τα χρήματα και ο ποδοσφαιριστής να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πριν να έρθει στη Θεσσαλονίκη ο Σιφουέντες είχε αγωνιστεί ως δανεικός στην Κρουζέιρο, πραγματοποιώντας μέτριες εμφανίσεις, όμως, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» βρήκε και πάλι τον καλό εαυτό του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ