Επιμένουν οι Μεξικανοί: «Ο Αλμέιδα είναι κορυφαία επιλογή για την Τσίβας»

Ρεπορτάζ στο Μεξικό συνεχίζει να εμπλέκει το όνομα του Ματίας Αλμέιδα με τον... άδειο πάγκο της Τσίβας.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η πρώην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, Τσίβας, μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Γκάγκο και στο Μεξικό εμπλέκουν ξανά τον «Πελάδο» με τον προηγούμενο σύλλογό του.

«Ο Αλμέιδα είναι κορυφαία επιλογή για την Τσίβας αλλά έχει σημαντικό μισθό στην ΑΕΚ. Γίνεται λόγος έτσι για το πόσο περίπλοκο θα ήταν να φύγει ο Αλμέιδα από την Ελλάδα από τη στιγμή που υπάρχει η ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Η υψηλή ρήτρα που έχει με την ΑΕΚ οφείλεται στην επέκταση του συμβολαίου: έως το 2028 εκτός από τον σημαντικό μισθό που λαμβάνει», αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Διαβάστε επίσης: H επιστροφή στο Ρέντη και η έξτρα δουλειά

Ο τεχνικός της ΑΕΚ είναι πολύ αγαπητός στην Γουαδαλαχάρα καθώς στα τρία χρόνια του στον πάγκο της Τσίβας κατέκτησε τα… πάντα, με τους οπαδούς να τον λατρεύουν.  Ωστόσο το εν λόγω ρεπορτάζ τονίζει πως «αυτοί οι λόγοι μπορούν να είναι ένας παράγοντας για να μην δούμε τον Αλμέιδα ως επιλογή στην Τσίβας την επόμενη χρονιά».

O Aλμέιδα ήταν στην Τσίβας από το 2015 μέχρι το 2018 και πανηγύρισε πρωτάθλημα, κύπελλο, αλλά και το Champions League της CONCACAF, ακολούθως ανέλαβε την Σαν Χοσέ, πριν μετακομίσει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από