H επιστροφή στο Ρέντη και η έξτρα δουλειά

H επιστροφή στο Ρέντη και η έξτρα δουλειά

Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν σε ρυθμούς πρωταθλήματος...

Οι υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας για το Nations League ολοκληρώθηκαν κι αυτό σημαίνει πως το Σαββατοκύριακο που έρχεται θα έχουμε δράση στην Σούπερ Λίγκα.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη, σ’ ένα παιχνίδι που οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται μόνο τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Το πρόγραμμα αυτής της αγωνιστικής περιλαμβάνει και την σημαντική αναμέτρηση ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι πειραιώτες θέλουν να εκμεταλλευτούν το αποτέλεσμα της «μάχης» των δύο «δικεφάλων».

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε δώσει και σήμερα ρεπό στους παίκτες του, με την προετοιμασία για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό να ξεκινά αύριο με προπόνηση στο Ρέντη.

Ωστόσο αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πρέπει να σημειωθεί είναι ότι αρκετοί παίκτες της ομάδας του λιμανιού πήγαν σήμερα στο προπονητικό κέντρο των «ερυθρόλευκων» για να κάνουν προπόνηση.

Ο λόγος για τους Γουίλιαν, Έσε, Ζέλσον, Κοστίνια, Ολιβέιρα, Γιαζιτσί, Τζολάκη, Μπότη και Παπακανέλλο, οι οποίοι πήγαν παρά το ρεπό στο Ρέντη κι έκαναν έξτρα προπόνηση, με τον προπονητή φυσικής κατάστασης του Ολυμπιακού, Χρήστο Μουρίκη.

Η συγκεκριμένη κίνηση αρκετών παικτών της ομάδας του λιμανιού δείχνει πολλά και φυσικά ο Μεντιλίμπαρ είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών που προαναφέραμε στο Ρέντη, σε μια μέρα που οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ρεπό.

Οι διεθνείς θα επιστρέψουν και αυτοί σε ρυθμούς πρωταθλήματος και ο «Μέντι» θα μιλήσει αύριο στους παίκτες του για τον αγώνα με την ομάδα της Βοιωτίας.

Μέσα από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα φανεί αν τελικά ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού θα συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό και τον Γιαζιτσί.

Το ενδεχόμενο αυτό συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες όπως επίσης και το να παίξει για ένα μικρό χρονικό διάστημα ο Τούρκος μέσος στο κυριακάτικο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη.

Αν τελικά ο «Μέντι» πάρει στην αποστολή τον Γιαζιτσί, τότε πιθανότατα θα τον χρησιμοποιήσει για δεκαπέντε – είκοσι λεπτά σαν αλλαγή. Αυτό όμως είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει μετά την προπόνηση της Πέμπτης.

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας ότι τα νέα είναι καλά για τον Ζέλσον, ο οποίος αναμένεται να είναι στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Λεβαδειακό. Σε ότι αφορά τον Τσικίνιο και ο Πορτογάλος μέσος είναι πολύ καλύτερα και όλα δείχνουν πως και αυτός θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του κόντρα στους Βοιωτούς.

Σε ότι έχει να κάνει με τα πλάνα του Μεντιλίμπαρ για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει τους «ερυθρόλευκους» την Κυριακή, τα πρώτα δείγματα θα φανούν στο Ρέντη στην προπόνηση της Τετάρτης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ