Άρης: Στο στόχαστρο και άλλοι «Ντιαντί»

Άρης: Στο στόχαστρο και άλλοι «Ντιαντί»

Οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν τις περιπτώσεις ακόμα δυο νεαρών ποδοσφαιριστών από τη Σενεγάλη και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν στην απόκτηση τους, καθώς θεωρούν ότι θα έχουν μεγάλη εξέλιξη.

Ο Κλέιτον Ντιαντί είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει με την απόδοση τους την τρέχουσα σεζόν και όπως όλα δείχνουν, φαίνεται ότι… ωθεί τους ανθρώπους του Άρη να κινηθούν για άλλους συμπατριώτες του.

Συγκεκριμένα, οι κιτρινόμαυροι φαίνεται ότι εξετάζουν τις περιπτώσεις ακόμα δυο νεαρών παικτών από τη Σενεγάλη και είναι πιθανόν να προχωρήσουν στην απόκτηση τους, καθώς θεωρούνται εξαιρετικά ταλαντούχοι.

Διαβάστε επίσης: Η 8η αγωνιστική της Super League θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων αναμένεται να παραβρεθούν σε τουρνουά στο Ντακάρ, η έναρξη του οποίου είναι προγραμματισμένη σήμερα (14/10), ενώ θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή. Στη Σενεγάλη αναμένεται να ταξιδέψει, μάλιστα και ο Θόδωρος Καρυπίδης, προκειμένου να κάνει διάφορες επαφές.

Εκτός από τον Άρη, στο συγκεκριμένο τουρνουά θα παραβρεθούν και εκπρόσωποι από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, μεταξύ των οποίων η Μπράγκα και η Πόρτο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ