Επτά ματς σε 22 μέρες: Η «καυτή» επιστροφή του Ολυμπιακού

Επτά ματς σε 22 μέρες: Η «καυτή» επιστροφή του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει μετά από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες με ένα ματς ανά τρεις ημέρες σε Ελλάδα και Ευρώπη

Στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος δίχως τέρματα (0-0) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague.

Με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να ανέβουν έναν… γολγοθά. Και αυτό διότι μέσα σε 22 μέρες η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα κληθεί να δώσει επτά αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η αρχή θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (20/10) με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τέσσερις μέρες αργότερα οι κάτοχοι του Conference League θα ταξιδέψουν στη Σουηδία για να αντιμετωπίσουν τη Μάλμε για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν άλλα δύο παιχνίδια μακριά από την έδρα τους, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (27/10) για το πρωτάθλημα και την Καλλιθέα (30/10) για το Κύπελλο Ελλάδος.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Φάληρο για να υποδεχθεί κατά σειρά τον Πανσερραϊκό (2/11) για τη Stoiximan Superleague και τη Ρέιντζερς (7/11) για την 4η αγωνιστική του Europa League, ενώ το «βουνό» με τα 7 ματς σε 22 μέρες ολοκληρώνεται με το ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ (10/11) για το πρωτάθλημα.

Με λίγα λόγια; Ο Ολυμπιακός αμέσως μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες θα κληθεί να παίζει ένα ματς ανά τρεις ημέρες για όλες τις διοργανώσεις, με το πρόγραμμά του να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και με πολύ δύσκολα παιχνίδια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

20/10 Ολυμπιακός – Λεβαδειακός Super League

24/10 Μάλμε – Ολυμπιακός Europa League

27/10 Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός Super League

30/10 Καλλιθέα – Ολυμπιακός Κύπελλο Ελλάδας

2/11 Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός Super League

7/11 Ολυμπιακός – Ρέιντζερς Europa League

10/11 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Super League

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ