Άρης: Η επιστροφή του Φρίντεκ

Άρης: Η επιστροφή του Φρίντεκ

Ο Τσέχος μπακ ξεπέρασε το πρόβλημα με την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και διεκδικεί, μαζί με τον Χουάνκαρ, τη θέση στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, στο κυριακάτικο (20/10) παιχνίδι με την Καλλιθέα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα ξεκινήσουν από την Τρίτη (15/10) την προετοιμασία τους για την κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με την Καλλιθέα, ενώ ο Άκης Μάντζιος θα προχωρήσει, πιθανότατα, σε κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Μια εκ των οποίων δεν αποκλείεται να είναι και στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής. Ο Φρίντεκ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και έχει τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, ενώ μαζί με τον Χουάνκαρ διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα.

Ακόμα, ερωτηματικό αποτελεί το αν θα επιστρέψει στη δεξιά πλευρά της άμυνας ο Μάγιο, που αποθεραπεύτηκε, ή αν ο προπονητής του Άρη διατηρήσει τον Μοντόγια. Τέλος, ο Βέλεθ αναμένεται να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις από το ιατρικό τιμ του Άρη, προκειμένου να επανεκτιμηθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ