«Διθύραμβοι» για Κωστούλα: Το απίθανο γκολ με την Εθνική, οι εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό και τα νούμερα με την Κ19 (pic, vid)

Ο Μπάμπης Κωστούλας διανύει μία ονειρική σεζόν στα 17 του με τον Ολυμπιακό, έκανε ντεμπούτο με την Εθνική Κ21 και σκόραρε ένα απίθανο γκολ...

Ο Μπάμπης Κωστούλας αποτελεί ένα από τα κορυφαία ταλέντα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και μετά τη μεγάλη χρονιά που έκανε πέρσι με την Κ19 του Ολυμπιακού, που έφτασαν μέχρι την κορυφή της Ευρώπης (κατέκτησαν το Youth League), φέτος έχει κάνει ένα σπουδαίο βήμα και αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα των Πειραιωτών.

Ο 17χρονος στράικερ του Ολυμπιακού είναι ενεργός στο ροτέισον, έκανε αισθητή την παρουσία του στο παιχνίδι με τη Λιόν στη Γαλλία, αλλά και με τον Παναθηναϊκό και την ίδια στιγμή έκανε ντεμπούτο και στην Εθνική Ελλάδας Κ21. Μάλιστα, ο νεαρός επιθετικός πέτυχε και ένα εξαιρετικό τέρμα στο πρώτο του παιχνίδι κόντρα στην Σλοβακία, με τα ξένα ΜΜΕ να γράφουν… ύμνους για το «διαμάντι» του Ολυμπιακού.

Το απίθανο γκολ του Κωστούλα:

Ο Κωστούλας έχει ήδη 5 γκολ με την Κ19 του Ολυμπιακού, σκόραρε και με την Κ21 της «γαλανόλευκης» και έχει γίνει πρώτο θέμα στη διάσημη σελίδα «Football Talent Scout».

Η συγκεκριμένη σελίδα αποτελεί μία από τις κυριότερες που ασχολούνται με νεαρούς ποδοσφαιριστές στο Twitter και αποθέωσε τα επιτεύγματα του νεαρού φορ του Ολυμπιακού

«17 ετών. Ένα από τα πιο συναρπαστικά ελληνικά ταλέντα που έχω δει. Τεράστιο μέλλον μπροστά του» αναφέρει η σελίδα στο τιτίβισμα της για τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Πριν λίγες μέρες μάλιστα είχε γίνει μεγάλο θέμα και ο Χρήστος Μουζακίτης από τη σελίδα του σκάουτερ/αναλυτή Γιάτσεκ Κούλιγκ.

Από εκεί και πέρα, το «Football Talent Scout» αναφέρει κάποια από τα δυνατά στοιχεία του Μπάμπη Κωστούλα στο γήπεδο και μεταξύ των άλλων έχει τα τελειώματα, την τεχνική του κατάρτηση, το ένστικτο, το θάρρος του καθώς και την εργατικότητα του και τονίζει ότι μπορεί να αφήσει… εποχή.

Η ανάρτηση για τον Κωστούλα και η αποθέωση

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από