Ολυμπιακός: Γι’ αυτό ο Μεντιλίμπαρ θα τους βάλει όλους

Ολυμπιακός: Γι’ αυτό ο Μεντιλίμπαρ θα τους βάλει όλους

Τα 7 παιχνίδια σε 22 μέρες, οι Γουίλιαν, Τσικίνιο και Μαρτίνς, οι δύο 11άδες και αυτοί που ακολουθούν Μουζακίτη και Κωστούλα.

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας έχουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να δίνει σε όσους δεν είναι διεθνείς και έχουν παραμείνει στον Ρέντη ρεπό μέχρι την Τρίτη.

Με την επιστροφή στις προπονήσεις θα ξεκινήσει η προετοιμασία των Πειραιωτών για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (20/10, 18:00), για την 8η «στροφή» της Super League. Ένα ματς με το οποίο ξεκινάει ένα δύσκολο πρόγραμμα για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, με πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης: Το ασύλληπτο ρεκόρ του Τζόκοβιτς και η δικαίωση μιας «βασίλισσας» (vids+pics)

Μέσα σε 22 μέρες ο Ολυμπιακός έχει να δώσει 7 αναμετρήσεις για το Europa League, το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Τρία ματς ουσιαστικά ανά εβδομάδα. Ένας… Γολγοθάς για τους Ερυθρόλευκους, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να έχει προετοιμάσει τους παίκτες του για τον… δύσβατο δρόμο που έχουν μπροστά τους μέχρι το ντέρμπι  την επόμενη διακοπή.

«Θα παίξετε όλοι, έχουμε πολλά και δύσκολα συνεχόμενα παιχνίδια. Να είστε όλοι έτοιμοι» είναι το μήνυμα του Βάσκου τεχνικού που έδειξε στην τετράδα αγώνων με Λιόν, Ατρόμητο, Μπράγκα, Παναθηναϊκό τα… προσεχώς. Το πλάνο του «Μεντί» είναι ξεκάθαρο.

Ροτέισον για να αντέξει η ομάδα και εμπιστοσύνη στους παίκτες που έχει στο ρόστερ του. Είναι σίγουρο πως θα μπουν στη «μάχη» όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες για να βγει το πρόγραμμα με επιτυχία. Για αυτό και είναι ύψιστης σημασίας να είναι άπαντες έτοιμοι για να παίξουν, από το πρώτο κιόλας ματς με τον «Μεντί» να έχει και τον Γιαζίτσι για τα εγχώρια ματς και να περιμένει και τους τέσσερις τραυματίες, Γουίλιαν, Μαρτίνς, Τσικίνιο, Πασχαλάκης (είχε τράβηγμα για αυτό δεν έπαιξε στο φιλικό με τον Ατρόμητο) να είναι πανέτοιμοι.

Παράλληλα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναμένεται να δώσει ευκαιρίες και στους υπόλοιπους παίκτες που προέρχονται από την ακαδημία του Ολυμπιακού (Μπακούλας, Παπακανέλλος, Κουτσίδης), όπως έκανε στα τελευταία παιχνίδια με Μουζακίτη και Κωστούλα.

Οι απαιτήσεις άλλωστε είναι μεγάλες, όπως και ο βαθμός δυσκολίας των περισσότερων αγώνων που έχει μπροστά του. Μετά το ματς με τον Λεβαδειακό ο Ολυμπιακός παίζει στην Σουηδία με την Μάλμε (24/10) ενώ με την επιστροφή του πάει στην Τρίπολη (27/10). Χωρίς «ανάσα» ακολουθεί στις 30/10 το πρώτο ματς με την Καλλιθέα (εκτός) για την φάση των 16 του Κυπέλλου και «καπάκι» στις 2/11 υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στο Καραϊσκάκη. Στις 7/11 ο Ολυμπιακός παίζει ξανά στο «κάστρο» του υποδεχόμενος την Ρέιντζερς και αμέσως μετά, (όπως με Μπράγκα και ΠΑΟ) πάει για ντέρμπι αυτή την φορά στην Τούμπα στις 10 Νοεμβρίου στο τελευταίο ματς πριν τη νέα διακοπή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ