Άρης: Στο «Δασυγένειο» ο Κουάισον

Άρης: Στο «Δασυγένειο» ο Κουάισον

Ο Σουηδός επιθετικός θα βρεθεί στις προπονητικές εγκαταστάσεις, παρά το τριήμερο ρεπό που έδωσε ο Άκης Μάντζιος, καθώς θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος και να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο επιθυμητό επίπεδο από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Άρη έχουν την ευκαιρία να πάρουν «ανάσες» ενόψει της δύσκολης συνέχειας, μετά το τριήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Άκης Μάντζιος, δεν ισχύει, όμως, το ίδιο και με τον Ρόμπιν Κουάισον.

Ο Σουηδός επιθετικός θα βρεθεί στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του «Δασυγενείου», καθώς θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος και να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στο 100% από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Διαβάστε επίσης: Η τρίτη φορά του Μασούρα στο Λονδίνο (vids)

Κάτι που, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί, θα γίνει πιθανότατα στα τέλη του τρέχοντος μήνα ή στις αρχές του επόμενου. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος φορ δεν θα είναι ο μοναδικός που θα βρεθεί στο προπονητικό κέντρο, καθώς και ορισμένοι ακόμα παίκτες, θα ακολουθήσουν έξτρα πρόγραμμα εκγύμνασης.

Τέλος, μέσα στις επόμενες μέρες θα επανεκτιμηθεί ξανά η κατάσταση της υγείας του Φραν Βέλεθ, που συνεχίζει την αποθεραπεία του, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ