Γιατί δεν έπαιξε ο Πασχαλάκης στο φιλικό και το πλάνο για τον Μπότη

Γιατί δεν έπαιξε ο Πασχαλάκης στο φιλικό και το πλάνο για τον Μπότη

Γιατί χάθηκε η ευκαιρία να παίξει ο Πασχαλάκης για πρώτη φορά μετά τις 10 Αυγούστου, η καλή εικόνα του Μπότη και η επόμενη μέρα

Μια καλή ευκαιρία ήταν το φιλικό με τον Ατρόμητο να παίξουν παίκτες που είτε δεν έχουν βρει την ευκαιρία να παίξουν είτε δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και χρειάζονται ρυθμό. Δεν ήταν μόνο το τεστ ετοιμότητας του Γιαζιτσί ο λόγος που την Πέμπτη οι ερυθρόλευκοι φιλοξένησαν την ομάδα του Περιστερίου στις εγκαταστάσεις στον Ρέντη.

Ο Μεντιλίμπαρ ήθελε να δει συνολικά τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του και η πλειοψηφία τους δεν βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή» έως τώρα. Παίκτες όπως οι Μπιανκόν, Γκαρσία, Παπακανέλλος, Ανδρούτσος αλλά και οι Ολιβέιρα, Βέλντε που είναι πιο μπροστά με περισσότερες συμμετοχές, συν τους «πιτσιρικάδες» της Κ19, Τανούλη και Λώλη είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν.

Το ίδιο και οι δύο τερματοφύλακες, Αναγνωστόπουλος και Μπότης. Στο πλάνο ήταν να παίξει και ο Πασχαλάκης που έχει να αγωνιστεί από τις 10 Αυγούστου και το φιλικό στην Κύπρο με τον Άρη Λεμεσού όμως η αιτία της μη συμμετοχής του ήταν ένα τράβηγμα που τον ταλαιπωρεί. Προτιμήθηκε να μην ρισκάρει και να εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής για να το ξεπεράσει ώστε με την επιστροφή να είναι στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ αποτελώντας την μπακ-απ λύση του Τζολάκη που έχει παίξει βασικός σε όλα τα ματς.

Οι Αναγνωστόπουλος και Μπότης που έπαιξαν έδειξαν καλή εικόνα ξανά. Ο πρώτος είναι σε όλες τις αποστολές ως τρίτος τερματοφύλακας, ο 20χρονος Μπότης δεν έχει αυτή την ευκαιρία. Και είναι αλήθεια πως έχει δείξει ότι έχει τα προσόντα να εξελιχθεί.

Για αυτό και το πλάνο που υπάρχει για το μέλλον του είναι τον Ιανουάριο, έχοντας κλείσει ένα σημαντικό διάστημα στον Ρέντη με προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, να πάει δανεικός σε ομάδα που θα παίζει. Και το καλοκαίρι να γυρίσει με περισσότερες εμπειρίες αγωνιζόμενος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ