Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ο Φαμπιάνο

Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ο Φαμπιάνο

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός είναι ένας από τους παίκτες που ευνοείται από τη διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς δουλεύει σκληρά προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία σε παίκτες του Άρη που δεν βρίσκονταν στο 100% από πλευρά ετοιμότητας να ανεβάσουν ρυθμούς και στην κατηγορία αυτή εντάσσεται και ο Φαμπιάνο.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός δεν πήρε μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ στη συνέχεια αντιμετώπισε και πρόβλημα τραυματισμού. Ο ποδοσφαιριστής δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις, προκειμένου να επιστρέψει στα επιθυμητά επίπεδα, καθώς υπολογίζεται ως βασικός.

Ακόμα, ευεργετική αποδεικνύεται η διακοπή και για τον Ρόμπιν Κουάισον. Ο Σουηδός επιθετικός πήρε ήδη τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι με τη Λαμία, ενώ έπαιξε και στο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα νέων του Άρη, σημειώνοντας, μάλιστα και τρία γκολ.

Ο Κουάισον δεν είναι, φυσικά, ακόμα απόλυτα έτοιμος, καθώς προερχόταν από μεγάλο χρονικό διάστημα απραξίας, σε ότι αφορά επίσημα παιχνίδια. Δείχνει, όμως, σημαντική βελτίωση, κάτι που ικανοποιεί τον Άκη Μάντζιο, καθώς θα χρειαστεί τον ποδοσφαιριστή στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, με συνεχόμενα παιχνίδια για τη Σούπερλιγκ και το Κύπελλο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ