Μπάλντοκ: Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στην Αγγλία η κηδεία του

Ο θάνατος του Μπάλντοκ έχει «βυθίσει» την χώρα στο πένθος αλλά πλέον προτεραιότητα παίρνουν οι διαδικαστικές ενέργειες της ταφής του. Που και πότε θα γίνει η κηδεία του;

Η είδηση του αιφνίδιο θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ «πάγωσε» τους πάντες και «έριξε» στο πένθος την αθλητική κοινότητα της χώρας.

Έτσι, αναπόφευκτα, η εν λόγω είδηση έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τόσο με τις αντιδράσεις φίλων, οικείων, συμπαικτών και όποιων έχουν συναναστραφεί μαζί του ‘όσο και με το τί πραγματικά συνέβει και φτάσαμε σε αυτή την τραγωδία. Το μόνο που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα γνωστό είναι το που και πότε θα γίνει η κηδεία του 31χρονου.

Η νεκρώσιμος εξόδιος ακολουθία του Τζορτ Μπάλντοκ, ο οποίος «έφυγε» τόσο άδικα απ’ τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης (9/10), συγκλονίζοντας την οικογένεια του Παναθηναϊκού κι όλο το ελληνικό και βρετανικό ποδόσφαιρο, θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στην Αγγλία

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα έχουν επικοινωνία μέσα στις επόμενες ημέρες με την οικογένεια του αδικοχαμένου άσου, ενώ στην Αγγλία θα ταξιδέψει αντιπροσωπεία της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών για το ύστατο «αντίο» στον Μπάλντοκ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από