Τα αλλάζει όλα ο Ηλιόπουλος- Τέσσερις ώρες σύσκεψη με Ριμπάλτα και Αλμέιδα- Το νέο πόστο του Μπρούνο Άλβες

Τετράωρη συνάντηση ανάμεσα σε Μάριο Ηλιόπουλο, Ματίας Αλμέιδα και Χαβιέρ Ριμπάλτα, πραγματοποιήθηκε σήμερα (10/10), για όλα τα θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος - Νέος ρόλος στο οργανόγραμμα για τον Μπρούνο Άλβες

Η άφιξη του Χαβιέρ Ριμπάλτα που θα αναλάβει τη θέση του Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος της ΑΕΚ (Director of Football), είναι η πρώτη από τις αλλαγές που θα γίνουν στο οργανόγραμμα της Ένωσης.

Σήμερα (10/10), πραγματοποιήθηκε συνάντηση, η οποία κράτησε περίπου τέσσερις ώρες, με τους Μάριο Ηλιόπουλο, Ματίας Αλμέιδα και Χαβιέρ Ριμπάλντα να βάζουν στο τραπέζι όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζουν οι παίκτες της Εθνικής για Μπάλντοκ: «Απερίγραπτος ο πόνος μας – Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, φίλε…» (pic)

Μάλιστα, όπως ανέφερε η σχετική ενημέρωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, στόχος της συνάντησης ήταν να συζητηθούν και να λυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όσα ζητήματα υπάρχουν στη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο νέος ρόλος του Μπρούνο Άλβες

Στην ΑΕΚ, αλλά σε διαφορετικό πόστο, θα παραμείνει ο Μπρούνο Άλβες. Ο Πορτογάλος πλέον θα είναι Στρατηγικός Σύμβουλος και Πρέσβης της ομάδας, στο νέο οργανόγραμμα της Ένωσης, μετά από συνομιλία που είχε με τον Μάριο Ηλιόπουλο και συμφώνησαν να αλλάξει η θέση του στο οργανόγραμμα της Ένωσης.

«Έναν πολύ αξιόλογο και χρήσιμο παράγοντα στη νέα σελίδα της ΑΕΚ» χαρακτήρισε τον Μπρούνο Άλβες ο πρόεδρος της ΑΕΚ, μετά την σχετική ενημέρωση, για την αλλαγή πόστου του Πορτογάλου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από