Έτοιμος να κινηθεί νομικά ο Γιάννης Αλαφούζος για όσα ακούστηκαν στα «πρωινάδικα» για τον Μπάλντοκ

Έτοιμος να κινηθεί νομικά ο Γιάννης Αλαφούζος για όσα ακούστηκαν στα «πρωινάδικα» για τον Μπάλντοκ

Εμφανώς ενοχλημένος ο Γιάννης Αλαφούζος με όσους δεν σεβάστηκαν την μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ, μετατρέποντας τον πόνο σε… τηλεοπτικό σόου

Αποφασισμένος να κινηθεί νομικά σε βάρος τηλεοπτικών εκπομπών, είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός φέρεται να είναι εξοργισμένος με όσα ακούστηκαν σε μια σειρά από «πρωινά» και δεν έχει σκοπό να επιτρέψει να συνεχιστεί αυτό το «σόου» προς τέρψη της τηλεθέασης.

Η προσωπική του δήλωση άλλωστε έδωσε ήδη το στίγμα: «Σύσσωμη η παναθηναϊκή οικογένεια μαζί με την οικογένεια του δικού μας George, βιώνουμε στιγμές βαρύτατου πένθους. Οφείλουμε όλοι να δείξουμε σεβασμό και να σταθούμε στο πλευρό των οικείων του» υποστήριξε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζουν οι παίκτες της Εθνικής για Μπάλντοκ: «Απερίγραπτος ο πόνος μας – Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, φίλε…» (pic)

«Η ΠΑΕ και εγώ προσωπικά απευθύνουμε έκκληση στα ΜΜΕ να εισακούσουν την επιθυμία της οικογένειας και να δείξουν τον δέοντα σεβασμό. Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να κινηθούμε νομικά για την προστασία της μνήμης του George» συμπλήρωσε με νόημα.

Το ρεπορτάζ λέει πως ήδη βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την νομική ομάδα του Παναθηναϊκού. Και ότι είναι έτοιμος να στείλει εξώδικα σε εκείνους που το πρωί θεώρησαν πως έκαναν δημοσιογραφίας «αποκαλύπτοντας» το νοίκι που πλήρωνε ο Τζορτζ Μπάλντοκ, τα τετραγωνικά και τον αριθμό δωματίων του σπιτιού του

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ