Αλαφούζος: «Βιώνουμε στιγμές βαρύτατου πένθους»

Αλαφούζος: «Βιώνουμε στιγμές βαρύτατου πένθους»

Ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε την θλίψη της «πράσινης» οικογένειας και ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός θα σταθεί στο πλευρό της οικογένειας Μπάλντοκ.

Η είδηση του χαμού του Τζόρτζ Μπάλντοκ «έσκασε» σαν κεραυνός εν αιθρία και βύθισε στην θλίψη ολόκληρη την αθλητική κοινότητα της χώρας.

Σίγουρα όμως, πέραν της οικογένειας και των οικείων του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, το μεγαλύτερο σοκ για αυτήν την εντελώς απροσδόκητη απώλεια ήταν για την οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Για αυτόν τον λόγο ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, με δήλωση του εξέφρασε την κατάσταση που επικρατεί σε ολόκληρη την ομάδα. Επίσης ξεκαθάρισε πως τόσο ο ίδιος όσο και σύσσωμη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα σταθούν στο πλευρό της οικογένειας του αδικοχαμένου 31χρονου.

Η δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου:

«Σύσσωμη η παναθηναϊκή οικογένεια μαζί με την οικογένεια του δικού μας George, βιώνουμε στιγμές βαρύτατου πένθους. Οφείλουμε όλοι να δείξουμε σεβασμό και να σταθούμε στο πλευρό των οικείων του.

Η ΠΑΕ και εγώ προσωπικά απευθύνουμε έκκληση στα ΜΜΕ να εισακούσουν την επιθυμία της οικογένειας και να δείξουν τον δέοντα σεβασμό.

Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να κινηθούμε νομικά για την προστασία της μνήμης του George.

Για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ιωάννης Αλαφούζος».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ